Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
WTF?!
wysy665 pisze:
nieudana pisze:wysy665 pisze:Z lenistwa nie czytałem wielu poprzednich postów. Jeżeli chodzi o mnie to: ZA MAŁO CHOLERNYCH UTWORÓW, A TE CO SĄ DODAWANE CELUJĄ W DOŚĆ NISKO. MOŻE DODAJCIE TROCHĘ BARDZIEJ AMBITNYCH KAWAŁKÓW? PODNIESIE TO TROCHĘ POZIOM WYKONAŃ, BĘDZIE CZEGO POSŁUCHAĆ I PO NAGRANIU BĘDZIE MOŻNA Z CZYSTYM SUMIENIEM SPOJRZEĆ W LUSTRO😉 - prawda jest banalna jak ..... nieważne co. Karaoke to śpiewanie, czyli im więcej utworów tym lepiej. A i mniej dzieci na portalu 😉
Co przeszkadzają Panu dzieci na portalu? Śpiewać każdy może, a tutaj nie ma zadnych ograniczeń wiekowych.
Mówię oczywiście o dzieciach, które śpiewają, a nie zaśmiecają forum zakładając durnowate tematy.
Po co od razu z tym panem😉 Mniej dzieci = lepiej..... ale to tylko moja opinia i nikomu jej nie narzucam.
nieudana pisze:
wysy665 pisze:nieudana pisze:wysy665 pisze:Z lenistwa nie czytałem wielu poprzednich postów. Jeżeli chodzi o mnie to: ZA MAŁO CHOLERNYCH UTWORÓW, A TE CO SĄ DODAWANE CELUJĄ W DOŚĆ NISKO. MOŻE DODAJCIE TROCHĘ BARDZIEJ AMBITNYCH KAWAŁKÓW? PODNIESIE TO TROCHĘ POZIOM WYKONAŃ, BĘDZIE CZEGO POSŁUCHAĆ I PO NAGRANIU BĘDZIE MOŻNA Z CZYSTYM SUMIENIEM SPOJRZEĆ W LUSTRO😉 - prawda jest banalna jak ..... nieważne co. Karaoke to śpiewanie, czyli im więcej utworów tym lepiej. A i mniej dzieci na portalu 😉
Co przeszkadzają Panu dzieci na portalu? Śpiewać każdy może, a tutaj nie ma zadnych ograniczeń wiekowych.
Mówię oczywiście o dzieciach, które śpiewają, a nie zaśmiecają forum zakładając durnowate tematy.
Po co od razu z tym panem😉 Mniej dzieci = lepiej..... ale to tylko moja opinia i nikomu jej nie narzucam.
Bo nie przeszliśmy na "Ty";]
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
nieudana pisze:
Zauważyłam.W każdym temacie tak jest, przejmujesz się?Póki Filip nie jest moderatorem nie mamy się czego bać. 😉
filipzkonopi pisze:
nieudana pisze:Zauważyłam.W każdym temacie tak jest, przejmujesz się?Póki Filip nie jest moderatorem nie mamy się czego bać. 😉
NO własnie ,
A wiesz ze jest taka opcja w regulaminie, trzeba byc tylko dobrze obeznanym ze stroną, he he
filipzkonopi pisze:
cyt:
•Jak mogę zostać moderatorem?
Aby zostać moderatorem iSing musisz być przez nas zauważony, aktywnie udzielać się w społeczności użytkowników, mieć trochę wolnego czasu i dobrze znać serwis.
wysy665 pisze:
Kiedyś już pisałem i to nie raz, co mi przeszkadzają dzieci. Nie chce mi się powtarzać. Po prostu uważam, że najlepiej jest rozdzielać świat dzieci i dorosłych nawet jeżeli chodzi o karaoke i zwłaszcza jeżeli chodzi o portale internetowe.
filipzkonopi pisze:
Ale moderator nie jest administratorem, co najwyzej moze zwracać uwagę i usuwać tematy forum. NIc pozatym, nie moze usuwać nikogo, wiec spoko>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej