Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:Ja nic nie mówię, ale Ty tu powinieneś adminem zostać..
Nie moje podwórko, sa inni admini. Ale powiem ci że gdybym został to co drugi temamt w stylu , " Skojażenia" x czy y, lądował by w koszu. Więc nie polecam swojej osoby.
nieudana pisze: Ale to byłoby dobre...
Po co zaśmiecać forum?
bocin pisze:
Niektórym zabawa w skojarzenia sprawia przyjemność. 🙁Spójrzcie sobie.. na ogół aktywne są tam ciągle te same osoby, tak samo jak ciągle te same osoby są aktywne w "Gaworzeniu...".I te osoby też tu są i też śpiewają. Nie spamują, nie offtopują (tak jak ja i kilka innych osób), nie dublują tematów, ani nie zakładają ciągle to nowych, nie mających sensu. Po co więc zabierać im przyjemność, która nie dotyczy nas bezpośrednio i nie wydaje mi się, żeby komukolwiek przeszkadzała...? 🙁
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
wysy665 pisze:
Z lenistwa nie czytałem wielu poprzednich postów. Jeżeli chodzi o mnie to: ZA MAŁO CHOLERNYCH UTWORÓW, A TE CO SĄ DODAWANE CELUJĄ W DOŚĆ NISKO. MOŻE DODAJCIE TROCHĘ BARDZIEJ AMBITNYCH KAWAŁKÓW? PODNIESIE TO TROCHĘ POZIOM WYKONAŃ, BĘDZIE CZEGO POSŁUCHAĆ I PO NAGRANIU BĘDZIE MOŻNA Z CZYSTYM SUMIENIEM SPOJRZEĆ W LUSTRO😉 - prawda jest banalna jak ..... nieważne co. Karaoke to śpiewanie, czyli im więcej utworów tym lepiej. A i mniej dzieci na portalu 😉
nieudana pisze:
wysy665 pisze:Z lenistwa nie czytałem wielu poprzednich postów. Jeżeli chodzi o mnie to: ZA MAŁO CHOLERNYCH UTWORÓW, A TE CO SĄ DODAWANE CELUJĄ W DOŚĆ NISKO. MOŻE DODAJCIE TROCHĘ BARDZIEJ AMBITNYCH KAWAŁKÓW? PODNIESIE TO TROCHĘ POZIOM WYKONAŃ, BĘDZIE CZEGO POSŁUCHAĆ I PO NAGRANIU BĘDZIE MOŻNA Z CZYSTYM SUMIENIEM SPOJRZEĆ W LUSTRO😉 - prawda jest banalna jak ..... nieważne co. Karaoke to śpiewanie, czyli im więcej utworów tym lepiej. A i mniej dzieci na portalu 😉
Co przeszkadzają Panu dzieci na portalu? Śpiewać każdy może, a tutaj nie ma zadnych ograniczeń wiekowych.
Mówię oczywiście o dzieciach, które śpiewają, a nie zaśmiecają forum zakładając durnowate tematy.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej