Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
"...na świecie jest więcej kopii niż oryginałów..."
diaboliczna pisze:
Czasami dzieci śpiewają lepiej niż dorośli, a zabranianie im korzystać z portalu i dyskryminacja jest dosyć niedojrzała jak na moje oko. I nie chciałabym czytać tutaj wypowiedzi typu : "gimnazjaliści? kogo oni obchodzą". Natomiast jeśli chodzi o selekcję od lat 18.. hmmm, może żauważcie, że są tutaj młode osoby, które świetnie sobie radzą, mają zostać wyrzucone z powodu wieku ? To dosyć dziwne.
Wiek niestety nie zawsze idzie w parze z rozwojem, dlatego też uważam, że bywają dorośli, którzy mniej rozumieją niż takie właśnie 13 latki.
Nie mam tutaj zamiaru nikogo obrażać i nie mam na myśli, żadnej konkretnej osoby. 😉
WTF?!
Kielce
kainka1610 pisze:
nie wiem czy ta opcja jest dostępna ale fajnie by było gdyby mozna było podkłady i wogóle wszystkie nagranie pobierać w wersji mp3 🙂
ale cos mi sie wydaje że takie cos juz istnieje 😛
Kielce
nieudana pisze:
kainka1610 pisze:nie wiem czy ta opcja jest dostępna ale fajnie by było gdyby mozna było podkłady i wogóle wszystkie nagranie pobierać w wersji mp3 🙂
Nie, podkładów ani nagrań nie można stąd ściagać. I raczej wątpię, żeby takie coś wprowadzili.
kainka1610 pisze:
nieudana pisze:kainka1610 pisze:nie wiem czy ta opcja jest dostępna ale fajnie by było gdyby mozna było podkłady i wogóle wszystkie nagranie pobierać w wersji mp3 🙂
Nie, podkładów ani nagrań nie można stąd ściagać. I raczej wątpię, żeby takie coś wprowadzili.
ale fajnie by było gdyby można było sobie pobrac podkład 🙂
tu taj sa bardzo fajne i do tego profesjonalne podkłady a czasami niektórym może sie sprzydac jakis podkład na występy czy coś 🙂
dobrze by było jakby ktos to przemyślał...
kainka1610 pisze:
I raczej wątpię, żeby takie coś wprowadzili.ale fajnie by było gdyby można było sobie pobrac podkład 🙂 tu taj sa bardzo fajne i do tego profesjonalne podkłady a czasami niektórym może sie sprzydac jakis podkład na występy czy coś 🙂 dobrze by było jakby ktos to przemyślał...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!