Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
Edytowano 2 stycznia 2010 o 16:35.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
yani pisze:
... mnie się tu generalnie podoba ...
... ja zauważyłam kilka problemów, ale jeden z nich się najbardziej rzuca w oczy ... czasami ktoś bardzo chce wykonać jakąś piosenkę, ale brakuje mu tonacji i tyle ... jest fajna stronka karaoke (zagraniczna), na której jest dostępna zmiana tonacji w obrębie aż 6 półtonów w obie strony ... jeśli tutaj udałoby się coś takiego wprowadzić (choć po dwa półtony w górę i w dół) - założę się, że ludzie skakali by ze szczęścia ... ;o)
bocin pisze:
Wchodzę sobie do domu. Spoglądam i co widzę? Te same ściany, te same meble, ten sam kibel w łazience, wszystko to samo. Hmm... w sumie jest ok, jednak uważam, że możnaby trochę udoskonalić. Co proponujecie? Może przemaluje sobie ściany w pokoju na czarno? A może zamienić kilka rzeczy miejscami i zamiast telewizora na szafkę, szafkę postawie na telewizor? No nie wiem. Napewno coś muszę zmienić tylko nie wiem za bardzo co. Jednak czuję wewnętrznie, że zmiany są potrzebne.
yani pisze:
... mnie się tu generalnie podoba ...
... ja zauważyłam kilka problemów, ale jeden z nich się najbardziej rzuca w oczy ... czasami ktoś bardzo chce wykonać jakąś piosenkę, ale brakuje mu tonacji i tyle ... jest fajna stronka karaoke (zagraniczna), na której jest dostępna zmiana tonacji w obrębie aż 6 półtonów w obie strony ... jeśli tutaj udałoby się coś takiego wprowadzić (choć po dwa półtony w górę i w dół) - założę się, że ludzie skakali by ze szczęścia ... ;o)
Bless!
sylwia pisze:
dokładnie, więcej muzyki,jeśli już. Zmiana tonacji? Niech się ludzie wykażą tym, co potrafią, lub nie potrafią. To karaoke, nie profesjonalny koncert, gdzie można zmieniać tonację i aranż.
sylwia pisze:
dokładnie, więcej muzyki,jeśli już. Zmiana tonacji? Niech się ludzie wykażą tym, co potrafią, lub nie potrafią. To karaoke, nie profesjonalny koncert, gdzie można zmieniać tonację i aranż.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej