odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
Konto usunięte
Łochów
3 stycznia 2010 o 00:07
Zgłoś do moderacji
Minusem jest to że gdy już sie skończy jakis konkurs to piosenki sa nadal zablokowane i wyskakuje: piosenka bedzie dostepna po rozstrzygnieciu konkursu...czy jakos tak...a konkurs dawno zakonczony i wyniki są...ja czekam az odblokują "parę chwil" i piosenki kasi wilk...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
3 stycznia 2010 o 00:26
Zgłoś do moderacji
odd pisze:
Bożę, bożę, boooooooooooooooożę! -.-
Si Senorita, si!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
3 stycznia 2010 o 00:38
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
mlodykb pisze:Jedynym minusem jest za rzadkie dodawanie nowych utworów.
To akurat kazdy odczuwa, szkoda tylko ze Ising ma to gdzies!
No i to jest dobijające. Gdzie te czasy co były dodawane w ciągu tygodnia po 20 piosenek? ;(
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
david92 mężczyzna, 32
Koło Wrocławia
Nagrań: 24, Postów: 340
3 stycznia 2010 o 09:15
Zgłoś do moderacji
mlodykb pisze:
Jedynym minusem jest za rzadkie dodawanie nowych utworów.
zgadzam się.
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
3 stycznia 2010 o 09:33
Zgłoś do moderacji
niebieskooki pisze:
mlodykb pisze:Jedynym minusem jest za rzadkie dodawanie nowych utworów.
zgadzam się.
ja również
nila kobieta, 25
Zielona Góra
Nagrań: 7, Postów: 64
3 stycznia 2010 o 13:48
Zgłoś do moderacji
mlodykb pisze:
Jedynym minusem jest za rzadkie dodawanie nowych utworów.
Dokładnie.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
Konto usunięte
3 stycznia 2010 o 13:58
Zgłoś do moderacji
ja jestem za szybszym odblokowywaniem piosenek konkursowych i możliwością zmiany głosnosci podkladu (regulowaloby sie np w tym okienku, co sprawdza sie zgranie podkladu z glosem).
yani kobieta
Nagrań: 109, Postów: 361
3 stycznia 2010 o 15:28
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Zmiana tonacji jest nie realna ze wzgledu na mozliwosci techniczne, wystarczy ze melodie dadza to juz sukcess.
Lepiej zeby wrzucali wiecej muzyki przynajmniej dwa razy na tydzien.
Pozatym nie mam zastrzezen.
... i do sylwii ...
... zmiana tonacji jest możliwa ... napisałam wyraźnie, że już się z tym spotkałam ... MNIE to nie jest niezbędne, bo jak coś nie w mojej tonacji, to albo nie śpiewam wcale, albo zmieniam to, co za wysoko, albo drę japę i wychodzi "tak sobie" ... napisałam tylko, że fajnie by było ... widziałam w kilku miejscach dokładnie takie zastrzeżenia ... uwierzcie mi, że jak się będę chciała pozażynać, to pójdę na jakieś byle jakie karaoke, gdzie mi wwalą musową piosenkę typu "majteczki w kropeczki" do zaśpiewania i będę pękać ze śmiechu ...
... wam wisi zmiana tonacji, a mnie na przykład wisi to, żeby dawali więcej podkładów ... niektórzy nie mają czasu, żeby nagrać nawet to, co już jest umieszczone ... wolałabym, żeby odblokowali konkursowe piosenki ...
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
yani kobieta
Nagrań: 109, Postów: 361
3 stycznia 2010 o 15:31
Zgłoś do moderacji
... a tak w ogóle ... narzekacie na zbyt małą ilość piosenek ... a ktoś pomyślał jak iSing zdobywa podkłady? ... bo ja np nie wiem ... bo jak darmowy portal musi płacić np ZAIKSowi karniaki, to się nie dziwicie, że jest ich mało ... na pewno nie dostają go od nikogo za darmochę ...
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
3 stycznia 2010 o 15:34
Zgłoś do moderacji
No przecież oni mają umowę z ZAIKS i to nie jest tajemnica. Jak dla mnie nie ma co marudzić, bo i tak nigdy nie będą wszyscy zadowoleni bo nie będzie piosenek które sobie każdy życzy. Nie mogą spełnić oczekiwań wszystkich tutaj obecnych. I tak to najlepszy polski portal z karaoke online - jakelvis.pl się do isinga nie umywa...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)