Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sylwusia126 pisze:
Rzeczywiście mogło by się przydać więcej piosenek😊
filipzkonopi pisze:
sylwusia126 pisze:Rzeczywiście mogło by się przydać więcej piosenek😊
Nagrałas dopiero 18 , po co ci wiecej piosenek?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
wysy665 pisze:
Droga Diaboliczna,
w Twojej wypowiedzi jest dużo racji. Zdaję sobie sprawę, że w kilka swoich wypowiedziach mocno generalizowałem. Tak już mam, ale się leczę. Wydaje mi się, że co do portalu do x lat to tylko moje pobożne życzenia i raczej nie ma co się obawiać, że się ziszczą. Z drugiej strony twoja wypowiedź jest pełna komunałów. Nie zabraniam nikomu niczego, staram się jedynie bronić swojego komfortu korzystania z portalu, który z biegiem miesięcy jest mocno umniejszany. Właśnie za sprawą niedorosłych. Ich wąskich horyzontów, kłopotów ze zrozumieniem ironii, żenującego języka z jakiego korzystają, agresji dla agresji, braku refleksji, tępoty emocjonalnej i intelektualnej, skłonność do bezsensownego łamania zasad.
Błędem z mojej strony było zarysowanie ram wiekowych. Masz rację idiotą może być zarówno dziecko jak i dorośli, czego idealnym przykładem bywają nasi znajomi i dzieci naszych znajomych. Uważam natomiast, że pominięcie pewnej grupy ludzi, których cechą dystynktywną jest najczęściej młody wiek, umożliwiło by powiększenie komfortu korzystania z Ising. Tylko i być może aż tyle.
Piszesz też o dzieciach dyskryminowanych w świecie dorosłych. Pytam: co one do cholery robią w tym świecie? Przecież to nie ich świat. Jedyne co może je w nim czekać to pełna dyskryminacja, jest to całkowicie logiczne. Czy wywalenie mało inteligentnego człowieka ze studiów też nazwała byś dyskryminacją. Proszę nie nadużywaj tego i tak już wyświechtanego słowa.
Ciągle słyszę tylko o akceptacji………. a gdzie się podziała stara, sprawdzona, dobra nienawiść?
wysy665 pisze:
Droga Diaboliczna, w Twojej wypowiedzi jest dużo racji. Zdaję sobie sprawę, że w kilka swoich wypowiedziach mocno generalizowałem. Tak już mam, ale się leczę. Wydaje mi się, że co do portalu do x lat to tylko moje pobożne życzenia i raczej nie ma co się obawiać, że się ziszczą. Z drugiej strony twoja wypowiedź jest pełna komunałów. Nie zabraniam nikomu niczego, staram się jedynie bronić swojego komfortu korzystania z portalu, który z biegiem miesięcy jest mocno umniejszany. Właśnie za sprawą niedorosłych. Ich wąskich horyzontów, kłopotów ze zrozumieniem ironii, żenującego języka z jakiego korzystają, agresji dla agresji, braku refleksji, tępoty emocjonalnej i intelektualnej, skłonność do bezsensownego łamania zasad. Błędem z mojej strony było zarysowanie ram wiekowych. Masz rację idiotą może być zarówno dziecko jak i dorośli, czego idealnym przykładem bywają nasi znajomi i dzieci naszych znajomych. Uważam natomiast, że pominięcie pewnej grupy ludzi, których cechą dystynktywną jest najczęściej młody wiek, umożliwiło by powiększenie komfortu korzystania z Ising. Tylko i być może aż tyle. Piszesz też o dzieciach dyskryminowanych w świecie dorosłych. Pytam: co one do cholery robią w tym świecie? Przecież to nie ich świat. Jedyne co może je w nim czekać to pełna dyskryminacja, jest to całkowicie logiczne. Czy wywalenie mało inteligentnego człowieka ze studiów też nazwała byś dyskryminacją. Proszę nie nadużywaj tego i tak już wyświechtanego słowa. Ciągle słyszę tylko o akceptacji………. a gdzie się podziała stara, sprawdzona, dobra nienawiść?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
libmik pisze:
Zarejestrowałem się na portalu jakiś czas wstecz, nie miałem wcześniej okazji - wiec teraz witam wszystkich🙂A teraz co powodów mojej wizyty w tym miejscu , czyli co do meritum🙂Gdzieś przeczytałem na forum, że "kiedy idziemy na karaoke to nikt nam tonacji nie zmienia ani tym podobnych rzeczy nie robi...."Odpowiem temu kto to napisał , ale także innym - Jesteście w błędzie. Szanujący się organizator, profesjonalnie podchodzący do tematu i szanujący tych którzy w zabawie uczestniczą, na pewno udostępnia wszelkie opcje ułatwiające i uatrakcyjniające bawienie się w karaoke. Sam jestem tego przykładem i wnerwia mnie gdy widzę kiedy ludzie z branży idą na łatwiznę.To tyle w temacie ustawień, ułatwień i tym podobnych technicznych drobiazgówNie chcę jednak na tym poprzestać, więc jeszcze parę krytycznych słów na inny temat . Repertuar utworów - podkładów jest więcej niż mizerny. Kiedy już ktoś bierze się za otwierania i prowadzenie takiego portalu, powinien dołożyć wszelkich starań by główny temat czyli piosenki, był bardzo urozmaicony i obszerny. Prawa autorskie nie powinny tu być stawiane jako powód niemożności.Wniosek? - Albo się poważnie traktuje uczestników portalu, albo nie.aramis / libmik
filipzkonopi pisze:
libmik pisze.......
libmik pisze:
Prawa autorskie nie powinny tu być stawiane jako powód niemożności.Wniosek? - Albo się poważnie traktuje uczestników portalu, albo nie.aramis / libmik
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej