Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
princesstopic pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
\
Aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Wojtuś wielbię Cię!!!!
A ja nie!! i wisi mi to hihihiii
woyotus pisze:
princesstopic pisze:nieudana piszerincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
No tak.. masz rację.. ja nie jestem nabita pieczątką.. *_*
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
Rozumiesz to co piszesz chociaż ? Nikt nie wymaga od ciebie byś rozumiała to co czytasz...
ale błagam, zastanów się nad tworami własnej upośledzonej wyobraźni bo są kompletnie nielogiczne i bezsensowne
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus piszerincesstopic pisze:
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!!
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:
\
Oczywiście, ze nie... Zbyt wysoki poziom..
W dodatku nikt ci nie pozwolił..;(((
biedna jesteś..
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus piszerincesstopic pisze:nieudana pisze
rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
Rozumiesz to co piszesz chociaż ? Nikt nie wymaga od ciebie byś rozumiała to co czytasz...
ale błagam, zastanów się nad tworami własnej upośledzonej wyobraźni bo są kompletnie nielogiczne i bezsensowne
sam jesteś bez sensu,po zdjęciu profilowym widać,że masz dziecko a jesteś pusty i zachowujesz się gorzej niż..glista na dworze po deszczu hihihihi
aro23 pisze:
ma ktoś popcorn? miałem oglądać mecz Ligi Mistrzów, ale to jest lepsze
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana piszerincesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:
\
biedna jesteś..
sama jesteś biedna jak mysz kościelna..hihihi
![]()
princesstopic pisze:
woyotus piszerincesstopic pisze:
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
princesstopic pisze:woyotus piszerincesstopic pisze:nieudana pisze
rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
sam jesteś bez sensu,po zdjęciu profilowym widać,że masz dziecko a jesteś pusty i zachowujesz się gorzej niż..glista na dworze po deszczu hihihihi
Śliczne dziecko prawda?*_*
Widać, ze zazdrościsz... nigdy nie bedziesz takiego mieć..;]
princesstopic
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana piszerincesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:
\
biedna jesteś..
sama jesteś biedna jak mysz kościelna..hihihi
Możliwe...
Przynajmniej nie głupia.
princesstopic
![]()
princesstopic pisze:
aro23 pisze:ma ktoś popcorn? miałem oglądać mecz Ligi Mistrzów, ale to jest lepsze
ja mam popcornmoja córcia go lubi więc i z tobą się podzielimy
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej