Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
princesstopic pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
\
Aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Wojtuś wielbię Cię!!!!
A ja nie!! i wisi mi to hihihiii
woyotus pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze😛rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
No tak.. masz rację.. ja nie jestem nabita pieczątką.. *_*
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
Rozumiesz to co piszesz chociaż ? Nikt nie wymaga od ciebie byś rozumiała to co czytasz...
ale błagam, zastanów się nad tworami własnej upośledzonej wyobraźni bo są kompletnie nielogiczne i bezsensowne 😕
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus pisze😛rincesstopic pisze:
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!! 😛😛😛
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:
\
Oczywiście, ze nie... Zbyt wysoki poziom..
W dodatku nikt ci nie pozwolił..;(((
biedna jesteś..
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus pisze😛rincesstopic pisze:nieudana pisze😛rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
Rozumiesz to co piszesz chociaż ? Nikt nie wymaga od ciebie byś rozumiała to co czytasz...
ale błagam, zastanów się nad tworami własnej upośledzonej wyobraźni bo są kompletnie nielogiczne i bezsensowne 😕
sam jesteś bez sensu,po zdjęciu profilowym widać,że masz dziecko a jesteś pusty i zachowujesz się gorzej niż..glista na dworze po deszczu hihihihi
aro23 pisze:
ma ktoś popcorn? miałem oglądać mecz Ligi Mistrzów, ale to jest lepsze 😃
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana pisze😛rincesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:
\
biedna jesteś..
sama jesteś biedna jak mysz kościelna..hihihi
princesstopic pisze:
woyotus pisze😛rincesstopic pisze:
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
princesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:nieudana pisze😛rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
sam jesteś bez sensu,po zdjęciu profilowym widać,że masz dziecko a jesteś pusty i zachowujesz się gorzej niż..glista na dworze po deszczu hihihihi
Śliczne dziecko prawda?*_*
Widać, ze zazdrościsz... nigdy nie bedziesz takiego mieć..;]
princesstopic
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze😛rincesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:
\
biedna jesteś..
sama jesteś biedna jak mysz kościelna..hihihi
Możliwe...😉
Przynajmniej nie głupia.😃
princesstopic
princesstopic pisze:
aro23 pisze:ma ktoś popcorn? miałem oglądać mecz Ligi Mistrzów, ale to jest lepsze 😃
ja mam popcorn 😃 moja córcia go lubi więc i z tobą się podzielimy 🙂
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej