Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Edytowano 15 lutego 2011 o 00:44.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
kaspo pisze:
Wiesz, ze od tego jest w takim innym temacie Ania?
W gadkach jest ciag dalszy.. "marudzenie" 😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
kaspo pisze:Wiesz, ze od tego jest w takim innym temacie Ania?
W gadkach jest ciag dalszy.. "marudzenie" 😛
nie, tam sie to nie nadaje.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Edytowano 15 lutego 2011 o 00:55.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
sajgonka pisze:
jak mi teraz dobrze... 😃 pomijając to, że pisałam to wcześniej... i wylogowało mnie :> a moim oczom ukazało sie białe, puste pole. Pisałam od nowa ...
woyotus pisze:
Denerwuje mnie, że, kiedy budzę się rano, i wchodze na isinga to moje nagrania nie są w rankigu 🙁
A prawda jest taka że wszystkie z moich nagrań powinny być wyróżnione! Jedno po drugim! Nie wiem co wy ludzie macie zamiast uszu... Garnki smoly chyba... doceńcie w końcu mój niezmierzony talent i zajebistość!! Ile mam was spamować!!! KU WA!
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej