Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
woyotus pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze:sama zaczęłaś gówniaro starsza ode mnie o rok.;]
i radzę ci nie groź mi.. bo to karalne.😘
ja ci nie grożę,ale jako żona policjanta sama wiem co jest karalne a co nie a za obrazę mnie i mojego dziecka powinnam już ci obić ten ryj!
...
Tutaj, niestety trzeba już podjąć leczenie psychiatryczne droga panno.
ciekawe czy jak twoje dziecko zrobi coś, co Ci się nie spodoba, to obijesz ryj ?
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana pisze😛rincesstopic pisze:nieudana pisze:sama zaczęłaś gówniaro starsza ode mnie o rok.;]
i radzę ci nie groź mi.. bo to karalne.😘
ja ci nie grożę,ale jako żona policjanta sama wiem co jest karalne a co nie a za obrazę mnie i mojego dziecka powinnam już ci obić ten ryj!
wcale mi nie grozisz..😉 ależ skąd..😉))
więc żono policjanta, poproś męża, żeby ci przedstawił za co można być karanym, a za co nie.;]
a ja jestem córką górnika... chcesz nie mieć czym palić w piecu?;]
mój wujek jest kierownikiem w kopalni największej w polsce więc o to się nie boję hahahaha
bocin pisze:
princesstopic pisze:Aniu-chyba trzeba coś tutaj zrobić,albo ja stąd wyjdę albo oni nie będą mogli pisać,bynajmniej ta idiotka,albo czarna ista albo nie wiem...
Termin idiota dziś już jest nieużywany, ale dawniej był używany wobec osób z niedorozwojem intelektualnym z IQ ok. 30. Kana ma więcej, a więc pomówienie. Przykro mi.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
bocin pisze:
princesstopic pisze:Aniu-chyba trzeba coś tutaj zrobić,albo ja stąd wyjdę albo oni nie będą mogli pisać,bynajmniej ta idiotka,albo czarna ista albo nie wiem...
Termin idiota dziś już jest nieużywany, ale dawniej był używany wobec osób z niedorozwojem intelektualnym z IQ ok. 30. Kana ma więcej, a więc pomówienie. Przykro mi.
princesstopic
nieudana pisze:
bocin pisze:A żeby urodzić dziecko, trzeba wcześniej uprawiać seks?
nie..;]
możesz się zapylić.;]
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej