Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
princesstopic
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
[cytat=nieudana]princesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
Twoje odpowiedzi są na poziome co najmniej przedgimnazjalnym. Postaram się zatem przypomnieć coś z tych czasów i pisać w języku bardziej ci zrozumiałym.
LUSTERKO!! 😃
no genialny jesteś,gratuluję refleksu,ale w przeciwieństwie do ciebie jestem na kierunku wyższym w szkolnictwie,więc nie dorastasz mi do pięt haha a to że tutaj lubię się podroczyć nie znaczy ,że jestem taka głupia na jaką czasem wyglądam i się tego nie wstydzę 😛 hihihihi wisi mi to co ty o mnie myślisz ... 😛
daruj sobie blacharo, wiem co ci we łbie...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
princesstopic pisze:[cytat=nieudana]princesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
Twoje odpowiedzi są na poziome co najmniej przedgimnazjalnym. Postaram się zatem przypomnieć coś z tych czasów i pisać w języku bardziej ci zrozumiałym.
LUSTERKO!! 😃
no genialny jesteś,gratuluję refleksu,ale w przeciwieństwie do ciebie jestem na kierunku wyższym w szkolnictwie,więc nie dorastasz mi do pięt haha a to że tutaj lubię się podroczyć nie znaczy ,że jestem taka głupia na jaką czasem wyglądam i się tego nie wstydzę 😛 hihihihi wisi mi to co ty o mnie myślisz ... 😛
daruj sobie blacharo, wiem co ci we łbie...
blacharą to ty jesteś..;]
to nie ja się puszczam.😃
ciekawe czy w ogóle wiesz, czyja jest ta Twoja cudna córcia...;] nie obrażając biednego dziecka..;(((
wiesz co mi we łbie?
rentgen masz?
jasnowidzem jesteś?
czytasz w myslach?
a może je widzisz?
czy to nie objawi schizofrenii?
princesstopic
princesstopic pisze:
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
sajgonka pisze:
zazdroszczę wam...też chciałąbym być taka dziecinna 🙁 😃 a tu cholera, rzeczywistość..
princesstopic
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
sajgonka pisze:zazdroszczę wam...też chciałąbym być taka dziecinna 🙁 😃 a tu cholera, rzeczywistość..
no właśnie Aniu masz rację,nie będę dłużej z nią konwersować bo to jak pisać ze ścianą, niech sobie pisze sama ze sobą..zmieńmy temat,bo to nie o tym miał być ten twój wątek
nieudana pisze:
sama zaczęłaś gówniaro starsza ode mnie o rok.;]
i radzę ci nie groź mi.. bo to karalne.😘
princesstopic
sajgonka pisze:
nie chcialabym sie wtrącac,,...ale kolezanka nieudana ..napisala "nie obrażając biednego dziecka"
princesstopic pisze:
nieudana pisze:sama zaczęłaś gówniaro starsza ode mnie o rok.;]
i radzę ci nie groź mi.. bo to karalne.😘
ja ci nie grożę,ale jako żona policjanta sama wiem co jest karalne a co nie a za obrazę mnie i mojego dziecka powinnam już ci obić ten ryj!
princesstopic pisze:
ja ci nie grożę,ale jako żona policjanta sama wiem co jest karalne a co nie a za obrazę mnie i mojego dziecka powinnam już ci obić ten ryj!
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej