Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
woyotus pisze:
princesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
Twoje odpowiedzi są na poziome co najmniej przedgimnazjalnym. Postaram się zatem przypomnieć coś z tych czasów i pisać w języku bardziej ci zrozumiałym.
LUSTERKO!! 😃
princesstopic
kaspo pisze:
Tutaj jest tak.. tak...
Polsko.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
nieudana pisze:
obawiam się, ze nie ma czego słuchać..;]
a Twojej ślicznej córeczce współczuję takiej niedorosłej matki.;]
Biedactwo..🙁((
Ja jestem z niej dumna, ze potrafi cię znieść..
princesstopic
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
woyotus pisze😛rincesstopic pisze:woyotus pisze😛rincesstopic pisze:
ty jesteś wart mniej niż zero bo nie masz w sobie nic cennego,nawet łeb masz pusty,już gorzej niż skarbonka stefana hahaha
Twoje odpowiedzi są na poziome co najmniej przedgimnazjalnym. Postaram się zatem przypomnieć coś z tych czasów i pisać w języku bardziej ci zrozumiałym.
LUSTERKO!! 😃
no genialny jesteś,gratuluję refleksu,ale w przeciwieństwie do ciebie jestem na kierunku wyższym w szkolnictwie,więc nie dorastasz mi do pięt haha a to że tutaj lubię się podroczyć nie znaczy ,że jestem taka głupia na jaką czasem wyglądam i się tego nie wstydzę 😛 hihihihi wisi mi to co ty o mnie myślisz ... 😛
princesstopic pisze:
haha teraz cię zadziwię mam śliczną dwuletnią córeczkę!!! jakbyś czasem słuchała moich nagrań byś wiedziała,że mam małą księżniczkę 🙂 i kocham ją i jestem dumna , że mam takie cudowne dziecko!!
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
no genialny jesteś,gratuluję refleksu,ale w przeciwieństwie do ciebie jestem na kierunku wyższym w szkolnictwie,więc nie dorastasz mi do pięt haha a to że tutaj lubię się podroczyć nie znaczy ,że jestem taka głupia na jaką czasem wyglądam i się tego nie wstydzę 😛 hihihihi wisi mi to co ty o mnie myślisz ... 😛
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
sajgonka pisze:
zaraz was wszystkich poustawiam!!
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana pisze:obawiam się, ze nie ma czego słuchać..;]
Biedactwo..🙁((
daruj sobie, piszesz tak pusto,że nie mam ochoty tego czytać, i nie będę komentować bo nie będę zniżać się do twojego poziomu! hahahaha a to że zazdrościsz mi nie wiem czego to okazujesz to w bardzo dziwny sposób.. 😛
princesstopic
bocin pisze:
Cicho, Sajgonka! Nie wiem, o co chodzi, ale widzę, że jest ciekawie. Dajmy im jeszcze trochę popisać, a zaraz dam znać kto w tej konwersacji jest głupi. 🙂
princesstopic
princesstopic pisze:
sajgonka pisze:zaraz was wszystkich poustawiam!!
Aniu,zaraz kończymy,oni mnie zaczynają powoli nudzić więc zaraz jeszcze chwilka oki?:😛 a wiesz teraz wiem co czują gwiazdy oczerniane na tych znanych portalach,chociaż z jednej strony fajne uczucie a ja mam swoje powiedzenie,nie ważne co o tobie mówią,ważne że mówią 😛 hihii a tak się bałaś że nikt nie wybuchnie a tu nagle bombardowanie na niewinną princeskę.hihii
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze:obawiam się, ze nie ma czego słuchać..;]
Biedactwo..🙁((
daruj sobie, piszesz tak pusto,że nie mam ochoty tego czytać, i nie będę komentować bo nie będę zniżać się do twojego poziomu! hahahaha a to że zazdrościsz mi nie wiem czego to okazujesz to w bardzo dziwny sposób.. 😛
ojj... musiałabym zaryć twarzą w glebę, zeby zejść do twojego poziomu...;]]]
Tobie nie mam czego zazdroscić..
urodą nie grzeszysz, rozumem tym bardziej... ahh.. jak mi dobrze w swojej skórze...
Lubię nutellę! i wisi mi to...
princesstopic
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej