Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
nieudana piszerincesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś zycie ??
Woooooojtuuuś!
Niue lubisz niczego co słit?
A moze Ci to wisi?
no właśnie,po to jest ten wątek.. wisi mi to!!hihihi
Ty mi też.
nie sądziłam,że potrafisz być taka podła wobec mnie wiesz,szanowałam Cię ,ale chyba przestanę...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic
princesstopic
![]()
princesstopic pisze:
woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś życie ??
co do tego-nie oszczędzę,chcę to zobaczyć, jak o ścianę czaszka..wooow!!!! tik tak tik tak
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
princesstopic pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś życie ??
co do tego-nie oszczędzę,chcę to zobaczyć, jak o ścianę czaszka..wooow!!!! tik tak tik tak
Czasami głupota ludzi bywa tak zaskakująca i niepodważalna, że całkowicie odbiera mowę i zatyka mózg...
Gdyby niektórzy ludzie wiedzieli, żę antykoncepcja w postaci prezerwatyw służy czemuś więcej niż dmuchanie balonów, miejsca takie jak te z ludźmi których serca toczą krew różowawo królewską, stałyby się nudne... ale o ile bezpieczniejsze dla psychicznego zdrowia.
princesstopic
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
ojojoj.. powiedziała co wiedziała..)
zapewniam Cię, że język polski mam w małym paluszku księżniczko.;]
princesstopic
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus piszerincesstopic pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Czasami głupota ludzi bywa tak zaskakująca i niepodważalna, że całkowicie odbiera mowę i zatyka mózg...
Gdyby niektórzy ludzie wiedzieli, żę antykoncepcja w postaci prezerwatyw służy czemuś więcej niż dmuchanie balonów, miejsca takie jak te z ludźmi których serca toczą krew różowawo królewską, stałyby się nudne... ale o ile bezpieczniejsze dla psychicznego zdrowia.
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!!
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej