Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
nieudana pisze😛rincesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś zycie ??
Woooooojtuuuś!😘
Niue lubisz niczego co słit?😃
A moze Ci to wisi?😃
no właśnie,po to jest ten wątek.. wisi mi to!! 😛 hihihi
Ty mi też.😘
nie sądziłam,że potrafisz być taka podła wobec mnie wiesz,szanowałam Cię ,ale chyba przestanę...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś życie ??
co do tego-nie oszczędzę,chcę to zobaczyć, jak o ścianę czaszka..wooow!!!! tik tak tik tak 😃
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
princesstopic pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś życie ??
co do tego-nie oszczędzę,chcę to zobaczyć, jak o ścianę czaszka..wooow!!!! tik tak tik tak 😃
Czasami głupota ludzi bywa tak zaskakująca i niepodważalna, że całkowicie odbiera mowę i zatyka mózg...
Gdyby niektórzy ludzie wiedzieli, żę antykoncepcja w postaci prezerwatyw służy czemuś więcej niż dmuchanie balonów, miejsca takie jak te z ludźmi których serca toczą krew różowawo królewską, stałyby się nudne... ale o ile bezpieczniejsze dla psychicznego zdrowia.
princesstopic
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
ojojoj.. powiedziała co wiedziała..😉)
zapewniam Cię, że język polski mam w małym paluszku księżniczko.;]
princesstopic
princesstopic
princesstopic pisze:
woyotus pisze😛rincesstopic pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Czasami głupota ludzi bywa tak zaskakująca i niepodważalna, że całkowicie odbiera mowę i zatyka mózg...
Gdyby niektórzy ludzie wiedzieli, żę antykoncepcja w postaci prezerwatyw służy czemuś więcej niż dmuchanie balonów, miejsca takie jak te z ludźmi których serca toczą krew różowawo królewską, stałyby się nudne... ale o ile bezpieczniejsze dla psychicznego zdrowia.
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!! 😛😛😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej