Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
princesstopic pisze:
nieudana pisze:ojojoj.. powiedziała co wiedziała..)
zapewniam Cię, że język polski mam w małym paluszku księżniczko.;]
ja też,w moim indeksiku widnieje 5 i się nie chwalęhahahaha wisi mi to!!
Edytowano 15 lutego 2011 o 21:25.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
princesstopic pisze:
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!!
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
princesstopic
sajgonka pisze:
Kana no coś TYYYYYYYY!! a kto będzie pracował na Twoją emeryture?
princesstopic pisze:
a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
princesstopic
woyotus pisze:
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
nieudana pisze:
princesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
No tak.. masz rację.. ja nie jestem nabita pieczątką.. *_*
princesstopic
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
woyotus pisze:
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
\
Aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Wojtuś wielbię Cię!!!!
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana piszerincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
woyotus pisze:
princesstopic pisze:
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!!
princesstopic
![]()
princesstopic pisze:
nieudana piszerincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana piszerincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
O taaak! nawet nie wiesz jaką przyjemność dają mi te gwoździe. *_*
wolę być płaska jak deska.. niż płytka i bystra jak woda w szambie kochanie..)
princesstopic
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej