Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
princesstopic pisze:
nieudana pisze:ojojoj.. powiedziała co wiedziała..😉)
zapewniam Cię, że język polski mam w małym paluszku księżniczko.;]
ja też,w moim indeksiku widnieje 5 i się nie chwalę 😛 hahahaha wisi mi to!! 😛
Edytowano 15 lutego 2011 o 21:25.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!! 😛😛😛
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
princesstopic
sajgonka pisze:
Kana no coś TYYYYYYYY!! a kto będzie pracował na Twoją emeryture?
princesstopic pisze:
a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
princesstopic
woyotus pisze:
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
nieudana pisze:
princesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
No tak.. masz rację.. ja nie jestem nabita pieczątką.. *_*
princesstopic
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
nieudana pisze:
woyotus pisze:
Spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego, niż pisanie niemalże dokładnie tego co ja tylko w sposób perfidnie dosłowny...
Ale nie spodziewałem się, że zaskoczysz mnie czymś mądrym także bilans wychodzi na zero.
A zero jest doskonałym liczebnikiem którym można opisać Cię na sto różnych sposobów...
\
Aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Wojtuś wielbię Cię!!!!
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana pisze😛rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
woyotus pisze:
princesstopic pisze:
haha jesteś żałosny ale wisi mi to,widocznie twoi rodzice nie wiedzieli do czego służy prezerwatywa bo przyszedłeś ty na świat hahahahahahahahah wisi mi to!! 😛😛😛
princesstopic
princesstopic pisze:
nieudana pisze😛rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
bo jesteś nabita gwoździami jak deska do prasowania hahahha płaska i nieużyteczna...
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze😛rincesstopic pisze:a nie kupiony,nabyty w szkole,podbity pieczątką,w przeciwieństwie do ciebie hahahahahaha
O taaak! nawet nie wiesz jaką przyjemność dają mi te gwoździe. *_*
wolę być płaska jak deska.. niż płytka i bystra jak woda w szambie kochanie..😉)
princesstopic
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej