Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
woyotus pisze:
Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś życie ??
princesstopic
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
woyotus pisze:
Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś zycie ??
princesstopic
nieudana pisze:
woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Nie myślałaś czasami, że oszczędzając ludziom swoich mało interesujących i jakże różowawo i tęczowo irytujących wypowiedzi, możesz uratować komuś zycie ??
Woooooojtuuuś!😘
Niue lubisz niczego co słit?😃
A moze Ci to wisi?😃
princesstopic
princesstopic pisze:
a jeszcze nie próbowałam,ale chyba kiedyś się skuszę 😃 a powiedz..mają podobny smak do czego?😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
princesstopic pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Woooooojtuuuś!😘
A moze Ci to wisi?😃
no właśnie,po to jest ten wątek.. wisi mi to!! 😛 hihihi
nieudana pisze:
princesstopic pisze:a jeszcze nie próbowałam,ale chyba kiedyś się skuszę 😃 a powiedz..mają podobny smak do czego?😛
Czy twoje zdjęcie nie jest zbyt mocno wyretuszowane?
princesstopic
nieudana pisze:
princesstopic pisze:nieudana pisze:woyotus pisze:Wiesz, że osoby takie jak ty, są przyczyną wielu niekontrolowanych samobójstw, w których zgon nastepuje na wskutek roztrzaskania czaszki nieszczęśnika o ścianę ?
Woooooojtuuuś!😘
A moze Ci to wisi?😃
no właśnie,po to jest ten wątek.. wisi mi to!! 😛 hihihi
Ty mi też.😘
princesstopic
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej