Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
ropson pisze:strelauiczarny pisze:Fajnie to jest na kombajnie 😃😃
A gdyby tak wprowadzić dwustopniową skalę i piosenka z najwyższym ratio odsłuchań/ocen lądowałaby na piedestale?
mówisz o skali "podoba się" "sie nie podoba" ?
osobiscie co do odsłuchać to raczej nie 😃
mógłbyś jakoś rozszerzyć swoją wypowiedź by miała więcej sensu i była bardziej zrozumiała ??
Np poprzez proste uzasadnienie ?
Wiara w samego siebie jest największą religią.
...
margott pisze:
strelauiczarny - czyzbys chcial na forum o socjologii debatowac? Czy moze sam masz jakas prywatna wojenke? Ja nie zamierzam wychowywac nie swoich dzieci przez internet, ale tez nie zamierzam przymykac oczu na wszystko, co widze, tak samo jak nie rzucam smieci na ulice i nie przechodze obojetnie gdy widze palacego 10 latka, bo nie jest mi obojetne to, co sie wokol mnie dzieje. Pod plaszczykiem zle pojetej demokracji i wolnosci, ktora pozwala dzieciakom obnazac sie publicznie, pic, palic, przeklinac kryje sie olewactwo i uciekanie od odpowiedzialnosci. Zreszta Tobie sie chyba demokracja z liberalizmem pomylila, takie mam wrazenie. Skoro juz przemowiles z pozycji tego, ktory wie, poczytaj tez nieco o kontroli spolecznej. Jesli tak ma wygladac rozwoj kulturowy spoleczenstwa to ja dziekuje. A co do motywacji powiem Ci jedno - jasno postawione granice to poczucie bezpieczenstwa dla dzieci a nie tlamszenie ich wolnosci. Nikt tutaj nie mowi, ze dzieci i ryby glosu nie maja jesli nie zauwazyles.
...
ropson pisze:
Już tłumaczę 🙂 myslalem ze pokojażysz ale widocznie źle myslałem🙂
Wiec zaproponowałes dwu stopniową skale wiec pytałem czy masz na mysli cos w stylu"podoba sie czy sie nie podoba"
margott pisze:
Filipzkonopii, niby nic nie warte to nagranie dnia a tyle emocji budzi, to jak to jest? Moze uczciwiej chocby przed samym soba przyznac, ze to mile kiedy sie wygrywa i ludzie glosuja? Potrafisz powiedziec wprost tym ktorzy na Ciebie glosowali, ze ich glosy sa gowno warte?
"Because nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
verin pisze:
a czy nie łatwiej byłoby wprowadzić jakiś hmmm cenzor na zakładanie multikont ? jeśli chodzi o te wszystkie "11 latki"? i głosy przez nie oddawane?
Wiara w samego siebie jest największą religią.
filipzkonopi pisze:
margott pisze: Filipzkonopii, niby nic nie warte to nagranie dnia a tyle emocji budzi, to jak to jest? Moze uczciwiej chocby przed samym soba przyznac, ze to mile kiedy sie wygrywa i ludzie glosuja? Potrafisz powiedziec wprost tym ktorzy na Ciebie glosowali, ze ich glosy sa gowno warte?
Czekaj czekaj, czyje emocje są wieksze, zazdrosników czy wygranych? Bo i mnie emocje wzrastają ale w przeciwnym kierunku gdy widze pseudo znawców muzycznych. Jestem za tym aby traktować sie z przymrużeniem oka a nie na poważnie. Żal za dupe sciska tym co nie daja rady sie dostać do nagrania dnia? Ja nie musze nikomu nic mówić bo oceniam znaczenie tego wyróznienia a nie to jaką ktoś podją decyzję.
ropson pisze:
verin pisze:a czy nie łatwiej byłoby wprowadzić jakiś hmmm cenzor na zakładanie multikont ? jeśli chodzi o te wszystkie "11 latki"? i głosy przez nie oddawane?
weryfikacja po przez numer telefonu 🙂 i kod sms 🙂i tyle 🙂
ropson pisze:
verin pisze:a czy nie łatwiej byłoby wprowadzić jakiś hmmm cenzor na zakładanie multikont ? jeśli chodzi o te wszystkie "11 latki"? i głosy przez nie oddawane?
weryfikacja po przez numer telefonu 🙂 i kod sms 🙂i tyle 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej