Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sajgonka pisze:
Jedna osoba zakłada sobie kilka kont 😉 zeby móc robić niecne rzeczy ;> takie np jak podbijanie sie w rankingu, dodawanie sobie ocen 😉 komentarzy, dodawanie w propozycjach do wyróznien
margott pisze:
sajgonka pisze:margott- napisałas "Zastanawiam sie czy, poza glosujacymi tam malolatami, ktokolwiek z glosusjacyh doroslych zwrocil uwage na ich wiek i zastananowil sie czy wsparciem nie robi im wiecej szkody niz pozytku?" dobrze, że poruszasz tą kwestie bo tez sie nad tym zastanawiałam, ale myśle, że wiele starszych osob wie ze to i tak własciwie nie ma sensu, bo co? mam siostre prawie w ich wieku, widze zachowania jej kolegów, sa niemal identyczne. Jak zwróce im uwagę to natychmiast jestem bluzgana. i powiem szczerze- dałam sobie z tym spokój. Mam tylko nadzieje , że bedzie tka jak w przypadku moich kolegów- w wieku gimnazjalnym pokazywali tyłki ludziom w tramwaju....a teraz? teraz studiują, na prawie, medycynie, informatyce, nie w głowie im takie rzeczy, z zażenowaniem wspominaja swoje wybryki.
Mowisz, ze wspominaja z zazenowaniem? Czyli wniosek jest prosty - gdyby ludzie potrafili stawiac granice takim chamskim zachowaniom, to dzis nie musieliby czuc sie zazenowani, bo nawet by im to do glowy w publicznym miejscu nie przyszlo. Dzieki takiemu mysleniu jak Twoje mamy dzis gowniarzy palacych i przeklinajacych na ulicach i nikt nic nie mowi, bo po co sie narazac na na bluzgi. Jest taka madra sentencja, ktora mowi:
"Zło zwycięża, gdy dobrzy ludzie nic nie robią."
I zeby nie bylo, mnie nie chodzi o jakies mega bohaterstwo.
Co do multikont, wlasnie z takiego konta bylam nagabywana o usuniecie oceny w nagraniu dnia. W trakcie korespondencji zostalo zablokowane, ale wiem do kogo nalezy. Co ciekawe uzytkowinik ma w profilu, ze klamstwa nie lubi.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
kacpersky26 pisze:
A teraz patrzcie:
Kliknij
pawlunio1990 pisze:
kacpersky26 pisze:A teraz patrzcie:
Kliknij
Usunęli po tym jak napisałem "Wypierda*** z tym"
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej