Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
matt131 pisze:
Podejżewam że 80% głosów ogólnie oddawanych do tego czasu w rankingu było ustalone z góry przez właśnie tego rodzaju kółka 🙁 To jest denerwujące 🙁 Czemu na przykład nagrań dnia nie mają użytkownicy z wielkim talentem (Jadwiga, Cameablue, dawidpiorek87, coach i inni) a mają je osoby tak jak niedawno np. Damian11165? 🙁 no bez przesady, dziura między Damianem a np Jadwigą jest tak wielka, że ludzki umysł jej nie pojmie 🙁
soyn1994 pisze:
trzeba się do jakiegoś zapisać <śmiech> 🙂 ..... żałosne
magdastea125 pisze:
Ja od początku zmagałam się z dziwnymi ludźmi. Jestem fakt faktem tutaj od października ale z czasem rywalizacja tutaj się nasiliła. Długo trzeba było pracować nad szacunkiem od innych i kultura... A teraz kiedy niby jest lepiej już mnie ten portal nudzi... Faktycznie ropson ma zdecydowanie rację i dodam tylko że zamiast zająć się zmianami na forum itd na ising to powinni zająć się wrzucaniem większej ilości podkładow... Myślą o wszystkim tylko nie o tym co trzeba... Tak! I możecie mnie za to zabić ale skoro to portal karaoke to wokół podkładow powinno się wszystko kręcić a nie wokół rankingow i ocen... A może zamiast ocen zostawić tylko komentarze... Jesteśmy zróżnicowani poziomami umiejętności wokalnych więc... Dla mnie te oceny są bez jakiegokolwiek sensu... Tyle z mojej strony.
soyn1994 pisze:
matt131 pisze:
Po części się zgadzam, ale ocena podsumowuje komentarz 🙂
niekoniecznie 🙂
magdastea125 pisze:
Ja od początku zmagałam się z dziwnymi ludźmi. Jestem fakt faktem tutaj od października ale z czasem rywalizacja tutaj się nasiliła. Długo trzeba było pracować nad szacunkiem od innych i kultura... A teraz kiedy niby jest lepiej już mnie ten portal nudzi... Faktycznie ropson ma zdecydowanie rację i dodam tylko że zamiast zająć się zmianami na forum itd na ising to powinni zająć się wrzucaniem większej ilości podkładow... Myślą o wszystkim tylko nie o tym co trzeba... Tak! I możecie mnie za to zabić ale skoro to portal karaoke to wokół podkładow powinno się wszystko kręcić a nie wokół rankingow i ocen... A może zamiast ocen zostawić tylko komentarze... Jesteśmy zróżnicowani poziomami umiejętności wokalnych więc... Dla mnie te oceny są bez jakiegokolwiek sensu... Tyle z mojej strony.
Wiara w samego siebie jest największą religią.
matt131 pisze:
Podejżewam że 80% głosów ogólnie oddawanych do tego czasu w rankingu było ustalone z góry przez właśnie tego rodzaju kółka 🙁 To jest denerwujące 🙁
Czemu na przykład nagrań dnia nie mają użytkownicy z wielkim talentem (Jadwiga, Cameablue, dawidpiorek87, coach i inni) a mają je osoby tak jak niedawno np. Damian11165? 🙁 no bez przesady, dziura między Damianem a np Jadwigą jest tak wielka, że ludzki umysł jej nie pojmie 🙁
ropson pisze:
matt131 pisze😛odejżewam że 80% głosów ogólnie oddawanych do tego czasu w rankingu było ustalone z góry przez właśnie tego rodzaju kółka 🙁 To jest denerwujące 🙁
Czemu na przykład nagrań dnia nie mają użytkownicy z wielkim talentem (Jadwiga, Cameablue, dawidpiorek87, coach i inni) a mają je osoby tak jak niedawno np. Damian11165? 🙁 no bez przesady, dziura między Damianem a np Jadwigą jest tak wielka, że ludzki umysł jej nie pojmie 🙁
dlatego ja w swoim ostatnim nagraniu na samym końcu powiedziałem coś na ten temat:]
ropson pisze:
magdastea125 pisze:Ja od początku zmagałam się z dziwnymi ludźmi. Jestem fakt faktem tutaj od października ale z czasem rywalizacja tutaj się nasiliła. Długo trzeba było pracować nad szacunkiem od innych i kultura... A teraz kiedy niby jest lepiej już mnie ten portal nudzi... Faktycznie ropson ma zdecydowanie rację i dodam tylko że zamiast zająć się zmianami na forum itd na ising to powinni zająć się wrzucaniem większej ilości podkładow... Myślą o wszystkim tylko nie o tym co trzeba... Tak! I możecie mnie za to zabić ale skoro to portal karaoke to wokół podkładow powinno się wszystko kręcić a nie wokół rankingow i ocen... A może zamiast ocen zostawić tylko komentarze... Jesteśmy zróżnicowani poziomami umiejętności wokalnych więc... Dla mnie te oceny są bez jakiegokolwiek sensu... Tyle z mojej strony.
Magdo ! i włąsnie to mnie irytuje ze uważasz ze twoje umiejętności są zbyt wysokie na tle innych 🙂 ale czy bawisz sie równie dobrze jak inni?
magdastea125 pisze:
ropson pisze:magdastea125 pisze:Ja od początku zmagałam się z dziwnymi ludźmi. Jestem fakt faktem tutaj od października ale z czasem rywalizacja tutaj się nasiliła. Długo trzeba było pracować nad szacunkiem od innych i kultura... A teraz kiedy niby jest lepiej już mnie ten portal nudzi... Faktycznie ropson ma zdecydowanie rację i dodam tylko że zamiast zająć się zmianami na forum itd na ising to powinni zająć się wrzucaniem większej ilości podkładow... Myślą o wszystkim tylko nie o tym co trzeba... Tak! I możecie mnie za to zabić ale skoro to portal karaoke to wokół podkładow powinno się wszystko kręcić a nie wokół rankingow i ocen... A może zamiast ocen zostawić tylko komentarze... Jesteśmy zróżnicowani poziomami umiejętności wokalnych więc... Dla mnie te oceny są bez jakiegokolwiek sensu... Tyle z mojej strony.
Magdo ! i włąsnie to mnie irytuje ze uważasz ze twoje umiejętności są zbyt wysokie na tle innych 🙂 ale czy bawisz sie równie dobrze jak inni?
w ani jednym slowie nie powiedzialam ze mam wieksze umiejetnosci niz inni tylko ze jest zroznicowany poziom umiejetnosci... nie uwazam sie za supergwiade i wszechwiedzaca a w tym momencie mi ublizasz...
co do mojej zabawy bawie sie rewelacyjnie!!
pannaanna pisze:
moim zdaniem tu nie powinno być ,,zróżnicowania poziomami umiejętności wokalnych"
🙂
powinny się liczyć: Zabawa, emocje jakie przekazujemy...
Edytowano 17 lipca 2010 o 14:06.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!