Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
19kaska88
...
strelauiczarny pisze:
oj jaka mocna solidarność isingowej braci gdy czuje niesprawiedliwość i społeczną nikczemność... Możemy dalej płakać, lamentować żalić się i narzekać jak to w polskiej naszej naturze ładnie się rozrasta, A może istnieją bardziej konstruktywne metody ?? Nie wiem po co kolejny wątek o podobnej tematyce, po co kolejne dywagacja nad sprawiedliwością i równością ?? Nie wiem po co się kłócić i dzielić się w swoim strasznym cierpieniem i ubolewaniem... Dlaczego nikt z was nie zastanowi sie nad motywacjami takich osobników, dlaczego nikt z was nie zastanowi sie nad zasadami "współistnienia" działającymi w społeczeństwie? Nad rozwojem kulturowym itd?? Życzę wam powodzenia w probach wychowania nie swoich dzieci i w próbach hamowania swoistej wolnosci i demokracji... Ropson tak tylko spytam ? czy to jest zbieg okolicnzości że co nie trafie na twoje nagranie a teraz i na twoj wątek na forum to tlumaczysz bóg wie co chorobą?? Jesteś permanentnie chory czy jak bo kompletnie tego nie Łapie... ??? A może jest to wygodny mechanizm obronny przed wszelakimi okolicznościami które mógłbyś nazwać atakiem rozumianym jako krytyka pogarszająca nastrój i naruszająca pewien obraz ja idealnego ?Dziękuję, pozdrawiam i życzę rozwagi 🙂
...
filipzkonopi pisze:
Wojtuś, należy ci się za tą piękną mowę, trafiłeś pan w sedno jak nikt dotad🙂
...
filipzkonopi pisze:
Buahaha😛
Ale apropo do tego co napisałes, to zauważ ile osob wykręca sie piszac ze mają chore gardło i kiedyś to nagranie poprawią😛
Moim zdaniem to wystawianie tarczy obronnej zanim jeszcze sie dostało krytyczne głosy. A jak sie dostanie te krytyczne głosy , no to tłumaczenie jest proste "byłem/byłam chora;P
...
filipzkonopi pisze:
Ja myśle ze sam iSing sie nie zmienił, to użytkownicy chcą coraz bardziej rywalizacji.
Możliwe że wprowadzenie nagrania dnia wyzwoliło chęc rywalizacji. Z tym że nagranie dnia kontorlowane jest przez społecznosc a wyróznienia nie. Wiec niektórzy znaleźli sposob na zdobywanie pierwszych miejsc jakimkolwiek sposobem. Według mojej opinii nagranie dnia należy sie każdemu bo przecież jest to ciągle amatorska strona karaoke.
...
vvazka pisze:
Może właśnie dlatego w ogóle nie korzystam z rankingu dnia. Nawet jak mi się wyświetla piosenka, że jest piosenką dnia to nie ciągnie mnie jakoś do niej. Ale pamiętajcie ising.pl jest zabawą, ale też nie dla każdego. Tu chodzi przecież o śpiew, czyli jednak to nie jest tak do końca, że wystarczy się dobrze bawić. Najgorsze sa te oceny.
Kiedyś trafiłam na nagranie i dziewczyna kompletnie nie była w tonacji i w ogóle szkoda mówić, więc dałam jej 1, ale napisałam komentarz. I po chwili odtrzymuje komentarze do moich nagrań, np.
,, Dziewczyno, jakbym dała Tobie 1/6 to by było niesprawiedliwe prawda? A ty mi dajesz 1/6 w nagraniu piosenki : http://ising.pl/nagranie/3j4mpne5to,2_bajki-Virgin.I to też jest niesprawiedliwe,więc dam Ci 3/6 🙁 ''
A przecież to nie moja wina, że ona słuchu nie ma😉
strelauiczarny pisze:
Życzę wam powodzenia w probach wychowania nie swoich dzieci i w próbach hamowania swoistej wolnosci i demokracji...
Ropson tak tylko spytam ? czy to jest zbieg okolicnzości że co nie trafie na twoje nagranie a teraz i na twoj wątek na forum to tlumaczysz bóg wie co chorobą?? Jesteś permanentnie chory czy jak bo kompletnie tego nie Łapie... ???
A może jest to wygodny mechanizm obronny przed wszelakimi okolicznościami które mógłbyś nazwać atakiem rozumianym jako krytyka pogarszająca nastrój i naruszająca pewien obraz ja idealnego ?
Dziękuję, pozdrawiam i życzę rozwagi 🙂
Wiara w samego siebie jest największą religią.
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:Buahaha😛
Ale apropo do tego co napisałes, to zauważ ile osob wykręca sie piszac ze mają chore gardło i kiedyś to nagranie poprawią😛
Moim zdaniem to wystawianie tarczy obronnej zanim jeszcze sie dostało krytyczne głosy. A jak sie dostanie te krytyczne głosy , no to tłumaczenie jest proste "byłem/byłam chora;P
Ano dokładnie tak 😃
Niestety niektórzy muszą bronić resztek swojej niskiej samooceny w taki sposób, zamiast budować jej na czymś twardym i solidnym 🙂
Ja im życzę powodzenia 😃
filipzkonopi pisze:
Ja myśle ze sam iSing sie nie zmienił, to użytkownicy chcą coraz bardziej rywalizacji.
Możliwe że wprowadzenie nagrania dnia wyzwoliło chęc rywalizacji. Z tym że nagranie dnia kontorlowane jest przez społecznosc a wyróznienia nie. Wiec niektórzy znaleźli sposob na zdobywanie pierwszych miejsc jakim kolwiek sposobem. Według mojej opinji nagranie dnia należy sie każdemu bo przecież jest to ciągle amatorska strona karaoke.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej