Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
Jakby wszyscy mieli takie problemy jak my to by problemów nie było wcale! 🙂
filipzkonopi pisze:
Dzisiejszy problem z nagraniem dnia jest podobny do czasu gdy mielismy eliminacje do "śpiewaj i walcz" . Było w tej grupie kilka osob ktore skromnie nie zgadzały sie z oceną jury ale jakoś to przebolały. Ale była takze grupa pacjentów która nawet nie potrafiła wziąc mikrofonu do ręki i coś nam zaśpiewać, ale była mocno przekonana ze należy się im wygrana.
Komentarze niektórych były tak dziecinne , opowiadali idiotyzmy jakich najstarsi indianie nie słyszeli przez całe życie;P
Zauważam podobny trend gdy wygra nie ten co trzeba, jest wielka złość mimo ze to tylko gówno warte nagranie dnia.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
...
strelauiczarny pisze:
Fajnie to jest na kombajnie 😃😃
A gdyby tak wprowadzić dwustopniową skalę i piosenka z najwyższym ratio odsłuchań/ocen lądowałaby na piedestale?
Wiara w samego siebie jest największą religią.
...
ropson pisze:
strelauiczarny pisze:Fajnie to jest na kombajnie 😃😃
A gdyby tak wprowadzić dwustopniową skalę i piosenka z najwyższym ratio odsłuchań/ocen lądowałaby na piedestale?
mówisz o skali "podoba się" "sie nie podoba" ?
osobiscie co do odsłuchać to raczej nie 😃
filipzkonopi pisze:
Ja widzę rozwiązanie tego problemu.
Propozycja jest taka, aby wykluczać osobę wyróznioną z glosownia na kilka miesięcy, wtedy inne osoby będa miały szanse.
I nie będzie w ten sposób podejżeń o wzajemne podbijanie.
Wiara w samego siebie jest największą religią.
...
filipzkonopi pisze:
Ja widzę rozwiązanie tego problemu.
Propozycja jest taka, aby wykluczać osobę wyróznioną z glosownia na kilka miesięcy, wtedy inne osoby będa miały szanse.
I nie będzie w ten sposób podejrzeń o wzajemne podbijanie.
strelauiczarny pisze:
Fajnie to jest na kombajnie 😃😃
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
...
ropson pisze:
filipzkonopi pisze:Ja widzę rozwiązanie tego problemu.
I nie będzie w ten sposób podejżeń o wzajemne podbijanie.
i tak będą 🙂 co kilka miesiecy 😆
...
sajgonka pisze:
strelauiczarny pisze:Fajnie to jest na kombajnie 😃😃
Wiem, mam u mnie w Krakowie taki kombajn, jest niebieski i mówi "następny przystanek- Starowislna"
ale do rzeczy ... mysle ze podoba sie/nie podoba jest dobrym pomyslem bo przeciez i tak oceniamy sie w wiekszosci na 6 i 1 😉 ale co do tego zeby piosenka z najwiekszym odluchem byla na podium to sie nie zgadzam bo znam wiele piosenek ktore maja duzy odsluch bo ktos ma tysiac piecset sto dziewięćset znajomych, lepszy pomysl to tka jak napisales, po ocenach , im wyzsza tym wyzej w rankingu
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej