Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kacpersky26 pisze:
Ja mam jedno multikonto! To fanka15piosenek i asiaxxx. Można coś zrobić?
This is something more.
monia2405 pisze:
A co Twoim zdaniem powinni zrobić, Zenek?
kacpersky26 pisze:Ja mam jedno multikonto! To fanka15piosenek i asiaxxx. Można coś zrobić?
A jesteś tego pewny? Jak tak to pisz do M. 🙂
zenek pisze:
Ty mi tu kocykiem tu nie wyjeżdżaj ja go nie potrzebuje no chyba ,że Ty
zenek pisze:
Wydaje mi się ,że przy kielichu baw się przednie ,ale to tylko takie moje odczucie.
This is something more.
...
zenek pisze:
Ty mi tu kocykiem tu nie wyjeżdżaj ja go nie potrzebuje no chyba ,że Ty
.Wydaje mi się ,że przy kielichu baw się przednie ,ale to tylko takie moje odczucie .
Wybacz wyraźnie popadasz w histerie
This is something more.
strelauiczarny pisze:
zenek pisze:Ty mi tu kocykiem tu nie wyjeżdżaj ja go nie potrzebuje no chyba ,że Ty
.Wydaje mi się ,że przy kielichu baw się przednie ,ale to tylko takie moje odczucie .
Wybacz wyraźnie popadasz w histerie
Skoro tak cięzko ci zaakceptować i uwierzyc w to ze w nia nie popadam to juz nei moja sprawa. Pamiętaj że wiara w rzeczy nieistniejące może być oznaką schizofrenii.
Jednak wizyta u okulisty nie jest byłaby głupim pomysłem jeżeli nie widzisz tego, ze kocyk nie był dla ciebie.
monia2405 pisze:
No i bardzo dobrze, że zgłosiłeś. Trzeba tępić 😃 Zenek, a niby oni którego punktu nie przestrzegają? Bo ja bym mogła powiedzieć to samo o Tobie 🙂
9.Cytując wypowiedź staraj się wybrać tylko fragment najlepiej oddający sens wypowiedzi lub fragment do którego się odnosisz.
...
zenek pisze:
O widzę ,że kolega jest tak bardzo wszechstronnie uzdolniony ,że potrafi stawiać diagnozy na odległość 😉 Kombinuj dalej tylko w tej grafomani za bardzo się nie zapędzaj 😉
strelauiczarny pisze:
zenek pisze:
O widzę ,że kolega jest tak bardzo wszechstronnie uzdolniony ,że potrafi stawiać diagnozy na odległość 😉 Kombinuj dalej tylko w tej grafomani za bardzo się nie zapędzaj 😉
Nie jestem tutaj sam. Niedawno ktoś dostrzegł u mnie atak histerii...
...
zenek pisze:
strelauiczarny pisze:zenek pisze:
Nie jestem tutaj sam. Niedawno ktoś dostrzegł u mnie atak histerii...
Do tego nie trzeba być psychologiem 😉
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej