Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wladek315 pisze:
tam gdzie chodze na karaoke moge tez noic wlasne podklady
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
wladek315 pisze:
wojti31 pisze:
kaspo pisze:wojti31 pisze:chyba też jestem ten zły niestety - ale oczywiście zgadzam się z kaspo, filipzkonopi oraz nieudana - macie racje ..
Nie jestes ten zly, poprostu potrafisz pojmowac i czytac ze zrozumieniem 😛
mówiłem w tym sensie, że sam posiadam covery nie z katalogu ...
KRAKOW
wladek315 pisze:
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
KRAKOW
...
wladek315 pisze:
ja wlasne karaoke to mam w domu a jesli ktos zaklada taki portal to po to zeby ludzie mieli co spiewac a nie kilka piosenek i czesc ba pisza wpisywac propozycje i co dupa z tego mozna czekac i czekac ja jestem od kilku miesiecy na portalu i zadna moja prosba nie zostala spelniona to po co ludziom zawracac w glowach
KRAKOW
...
wladek315 pisze:
podklady nosze w majtkach zeby mi nie ukradli a spiewac moge bez majtek
KRAKOW
wladek315 pisze:
ty przeciez pisza pisac propozycje piosenek wiec po co pisza a co do konia to masz go ladny zaprzyjaznij sie z Jolanta Rutowicz pasujecie do siebie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
wladek315 pisze:
ty przeciez pisza pisac propozycje piosenek wiec po co pisza a co do konia to masz go ladny zaprzyjaznij sie z Jolanta Rutowicz pasujecie do siebie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej