Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Idę na maliny😛powodzenia xD
EV chodz ze mną😛
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Idę na maliny😛powodzenia xD
EV chodz ze mną😛
bedziecie sie całowac w malinach ?😃
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
...
strelauiczarny pisze:
Jak ty nie to kto z filipem sie w malinach bedzie całował ?😃
ejjj 😃
Ja ide do sklepu 😃 bo zapasy płynów niespodziewanie się skończyły 😃
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
ising.pl
zenek pisze:
Po pierwsze nikogo nie zgłaszałem do administracji to już Twoja imaginacja.
zenek pisze:
Użytkownikiem może być również osoba posiadająca ograniczoną zdolność do czynności prawnych, której przedstawiciel ustawowy wyraził zgodę na rejestrację.
jak 15 latak nie posiadasz pełnej zdolności prawnej 😉 . Ale ten akurat punkt jest po prostu zabawny i jak ,dla mnie nie praktyczny
Edytowano 19 lipca 2010 o 10:46.
This is something more.
This is something more.
monia2405 pisze:
monia2405 pisze: No i bardzo dobrze, że zgłosiłeś. Trzeba tępić 😃 Zenek, a niby oni którego punktu nie przestrzegają? Bo ja bym mogła powiedzieć to samo o Tobie 🙂
9.Cytując wypowiedź staraj się wybrać tylko fragment najlepiej oddający sens wypowiedzi lub fragment do którego się odnosisz.
zenek pisze😛o pierwsze nikogo nie zgłaszałem do administracji to już Twoja imaginacja.
Po PIERWSZE to początkowe 2 zdania nie były do Ciebie tylko do Kacperskiego. Żebyś spojrzał na posty wyżej to byś wiedział.
zenek pisze:Użytkownikiem może być również osoba posiadająca ograniczoną zdolność do czynności prawnych, której przedstawiciel ustawowy wyraził zgodę na rejestrację.
jak 15 latak nie posiadasz pełnej zdolności prawnej 😉 . Ale ten akurat punkt jest po prostu zabawny i jak ,dla mnie nie praktyczny
Po DRUGIE o ile mi wiadomo to ograniczoną zdolność prawną ma się w wieku 13 lat. Rodzice wiedzą, że jestem tu zarejestrowana? Wiedzą! Więc co ma niby mieć do tego pełna zdolność prawna? Jak na razie nie jest mi tutaj do niczego potrzebna. Jeśli chciałeś na siłę znaleźć punkt, w którym złamałabym regulamin (bo ja takowy znalazłam (nawet dwa, ale pomyślałam, że jeden wystarczy), to przykro mi, ale nie jestem pustką lalką, której wszystko można wmówić. Nie udało Ci się. Może próbuj dalej? 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej