Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
kaspo pisze:
wladek315 pisze:ty przeciez pisza pisac propozycje piosenek wiec po co pisza a co do konia to masz go ladny zaprzyjaznij sie z Jolanta Rutowicz pasujecie do siebie
Jak mialbym wziac cos na bezludna wyspe, wzialbym Ciebie 😃
strelauiczarny pisze:
wladek315 pisze:nie jestem najwiekszym chamem w krakowie
Na moje oko to tak 168-175 nie kwalifikuje cie nawet do średniego chama...
Edytowano 18 lipca 2010 o 21:58.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
...
evelka88 pisze:
no przeczytałam wszytko i aż mnie wylogowało xD śmiech na sali 😃
i odeszliście od tematu 😃 coś o koniach się pojawiło 😃
a co do tematu - no to ja uważam tak jak poprzednicy, że powinny zostać jedynie komentarze, żadnych ocen, żadnych rankingów wtedy byłoby bezproblemowo i nie byłoby żadnej rywalizacji =]
Edytowano 18 lipca 2010 o 22:27.
evelka88 pisze:
a co do tematu - no to ja uważam tak jak poprzednicy, że powinny zostać jedynie komentarze, żadnych ocen, żadnych rankingów wtedy byłoby bezproblemowo i nie byłoby żadnej rywalizacji =]
siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata.
...
evelka88 pisze:
a bryyyyy 😘 🙂 cóż za radość w Twoim poście
Wojtku no ale wtedy pozostaną Ci którzy lubią się bawić śpiewaniem =] xD
strelauiczarny pisze:
Ale teraz jest zabawnie i ekscytująco 😃😃
...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej