Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
zenek pisze:strelauiczarny pisze:zenek pisze:
O widzę ,że kolega jest tak bardzo wszechstronnie uzdolniony ,że potrafi stawiać diagnozy na odległość 😉 Kombinuj dalej tylko w tej grafomani za bardzo się nie zapędzaj 😉
Nie jestem tutaj sam. Niedawno ktoś dostrzegł u mnie atak histerii...
Do tego nie trzeba być psychologiem 😉
NIe ?? Trzbea byc zapewne zenkiem o zdolnościach rozpoznawaniu tonu wypowiedzi z tekstu pisanego. To ociera o wróżbiarstwo. Stawiasz czasami tarota ?
Problemy ze wzrokiem / lub problemami czytania ze zrozumieniem jednak da się prosto stwierdzić.
...
zenek pisze:
a bywasz czasem trzeźwy ?
...
zenek pisze:
Zakotwiczyć ? Twoja megalomania jest po prostu zabawna ;-D .Dobra koniec tej dziwnej gadki .
Ludzikowie czekają na jakieś konstruktywne wnioski Twój jest taki ,że jesteś za a nawet przeciw 😉 .
Ps nadmierne posługiwanie słownikiem wyrazów obcych wcale nie czyni Twoich wywodów głębokimi .
KRAKOW
wladek315 pisze:
nagrywam piosenki. jeżeli się prosi o podkłady bardzo ciężko to idzie zęby się ich doczekać a jeśli... już się pojawiają to nie te o które się prosi coś ten ising jest nie teges
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
KRAKOW
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
KRAKOW
wladek315 pisze:
karaoke jest od tego aby spiewac wszystko a nie tylko piosenki z katalogu
wladek315 pisze:
Edytowano 18 lipca 2010 o 22:48.
wladek315 pisze:
KRAKOW
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej