Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wladek315 pisze:
ty kaspo ty mi nie mow co to karaoke bo ja na tym dupe obtarlem co w karaoke sie spiewa ps jak chodze na karaoke to piosenek roznych do spiewania jest minimum 3000 wiec nie mow do mnie takich bzdur chlopie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wladek315 pisze:
ty kaspo ty mi nie mow co to karaoke bo ja na tym dupe obtarlem co w karaoke sie spiewa ps jak chodze na karaoke to piosenek roznych do spiewania jest minimum 3000 wiec nie mow do mnie takich bzdur chlopie
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
KRAKOW
wojti31 pisze:
chyba też jestem ten zły niestety - ale oczywiście zgadzam się z kaspo, filipzkonopi oraz nieudana - macie racje ..
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
KRAKOW
wladek315 pisze:
wladek315 pisze:
a dwa od kiedy to my razem dyskutujemy z toba to ja moge najwyzej isc po ziemniaki ale ty je bedziesz tachal
...
wladek315 pisze:
ja nie mowie ze za darmo ale jak juz robia taki portal to niech sie postaraja bubla to kazdy moze zrobic
kaspo pisze:
wojti31 pisze:chyba też jestem ten zły niestety - ale oczywiście zgadzam się z kaspo, filipzkonopi oraz nieudana - macie racje ..
Nie jestes ten zly, poprostu potrafisz pojmowac i czytac ze zrozumieniem 😛
KRAKOW
wladek315 pisze:
ja nie mowie ze za darmo ale jak juz robia taki portal to niech sie postaraja bubla to kazdy moze zrobic
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej