bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
27 stycznia 2011 o 00:31
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
A tu mały bonus z wczoraj - 9 godzin przed wejściem na scenę zgarnęła nas ekipa z TVN24
🙂
http://www.onet.tv/%28Rozrywka%29,1,tag.html#m=8592281,c=1
Ojeej...
😲
Astrea, ja już wiem dlaczego Cię nie chcieli.
😃
Konto usunięte
Wrocław

Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 00:49
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Jesteś jeszcze piękniejsza niz mi się wydawało
🙂 Daj tam czadu i wygraj!
Jak tu się nie cieszyć, jak piszecie takie komplementy
🙂 Dziękuję! Spałam 2 godziny i robiłam makijaż w pociągu - tym bardziej dziękuję!
🙂
Screw you guys, i'm goin' home.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
evelajn18 kobieta, 36
Lublin

Nagrań: 0, Postów: 6
27 stycznia 2011 o 00:53
Zgłoś do moderacji
hej🙂jestem nowa i troche się boję,ze nie uda mi się wejść w Wasze społeczeństwo 😉zaryzykuje jednak 😉
zacznę od tego,że ślędzę to forum praktycznie od początku😉nie wiem dlaczego dopiero teraz postanowiłam dołączyć,ale to akurat nie jest ważne.więc sama brałam udział w pre-castingu w wawie i nawet zapytałam pewną dziewczynę czy jest od Was-zgadłam🙂nieważne ja się nie dostałam,niestety...ale chce tylko powiedzieć,że śpiewam długo a to był mój 1 casting-chciałam podziękować kmee za to,co napisała,że od kilku lat stara się i próbuje dalej,ponieważ zaszczepiła we mnie chęć walki😉przede wszystkim-naprawdę uwielbiam Twój głos-trzymam kciuki i gratuluje,wierze,że Ci się uda,bo naprawdę jesteś nieprzeciętna 🙂
"idź tam , gdzie słyszysz śpiew ,tam dobre serca mają ... "
Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 00:54
Zgłoś do moderacji
E tam. Nieprawda. Wczoraj naoglądałam się tych wszystkich panienek w obcasach 30 cm, z [rawie gołymi tyłkami, które zawodziły przez 6 godzin i były przekonane, że są najlepsze na świecie... nie wiem, kto je tam wziął... Obym została, jak mówił Wojewódzki, pierwszą polską gwiazdą w kaloszkach. Wtedy Was wszystkich będę promować
😉
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
27 stycznia 2011 o 00:56
Zgłoś do moderacji
Muszą Twoj wystep pokazac w tv!Inaczej ja tego nie przezyje!
Edytowano 27 stycznia 2011 o 00:56.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 00:56
Zgłoś do moderacji
evelajn18 pisze:
hej
🙂jestem nowa i troche się boję,ze nie uda mi się wejść w Wasze społeczeństwo
😉zaryzykuje jednak
😉
zacznę od tego,że ślędzę to forum praktycznie od początku
😉nie wiem dlaczego dopiero teraz postanowiłam dołączyć,ale to akurat nie jest ważne.więc sama brałam udział w pre-castingu w wawie i nawet zapytałam pewną dziewczynę czy jest od Was-zgadłam
🙂nieważne ja się nie dostałam,niestety...ale chce tylko powiedzieć,że śpiewam długo a to był mój 1 casting-chciałam podziękować kmee za to,co napisała,że od kilku lat stara się i próbuje dalej,ponieważ zaszczepiła we mnie chęć walki
😉przede wszystkim-naprawdę uwielbiam Twój głos-trzymam kciuki i gratuluje,wierze,że Ci się uda,bo naprawdę jesteś nieprzeciętna
🙂
Walcz! Warto dla momentu, w którym słyszysz 3 x TAK i wbiegasz do reżyserki, w której czekają na Ciebie przyjaciele. I móc przytulić Jarosława Kuźniara - bezcenne
😉
Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 00:57
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Muszą Twoj wystep pokazac w tv!
Przypuszczam, że pokażą. Trochę podyskutowałam z Kubą, było wesoło
🙂 Pewnie tylko trochę przytną.
evelajn18 kobieta, 36
Lublin

27 stycznia 2011 o 01:01
Zgłoś do moderacji
łaaaaaaaa nie mogę się doczekać ogólnie uwielbiam tą wersję poker face,pierwszy raz usłyszałam ją w glee,szkoda tylko,że tak krótko zaśpiewałaś 😛
Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 01:02
Zgłoś do moderacji
TV na żywo, niestety
🙂 Kazali krótko, więc się spięłam
🙂
evelajn18 kobieta, 36
Lublin

27 stycznia 2011 o 01:07
Zgłoś do moderacji
czekam na nagranie tutaj całej wersji 😉
na marginesie cieszę sie,ze nie tylko ja jestem nocnym markiem 😃
Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 01:09
Zgłoś do moderacji
Ja nie śpię od 2 dni, nie opadły jeszcze emocje
😃
evelajn18 kobieta, 36
Lublin

27 stycznia 2011 o 01:17
Zgłoś do moderacji
jej nie dziwię się🙂) ja to nie spałam przed pre castingiem po już wiedziała,że sie nie dostanę,bo ledwo zaśpiewałam(zapalenie strun) .teraz też nie śpie,bo szukam jakichś newsów a tutaj podoba mi się najbardziej🙂 a powiedz Kuba na żywo jest stresujący??i ogólnie jak się czułaś wchodząc na scene?
Konto usunięte
Wrocław

27 stycznia 2011 o 01:26
Zgłoś do moderacji
Ja uwielbiam scenę, kamery, publiczność, więc byłam tak podjarana, jakby czas stanął w miejscu i cały świat skupił się na mnie. Niesamowite uczucie. Kuba na żywo jest... hmm... bardzo fajny
😉 Nie ma się co stresować, trzeba z nim wejść w interakcję, zaskoczyć go czymś. Złapałam z nim świetny kontakt, dyskutowałam, polemizowałam. Mam nadzieję, że to wszystko pokażą w tv
🙂