Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
![]()
kmee pisze:
wisienka29 pisze:Kmee gratuluję raz jeszcze!!! nie daj się zjeśćpowodzenia
Nie dam się
Wrocław
![]()
![]()
kmee pisze:
littlexdeath pisze:kmee gratulacje!!!
dziękuję!
Wrocław
![]()
pinupgirl pisze:
Szansę na wygranie programu to tam ma każdy hahaha, a Wojewódzki w Mam Talent nie jednej osobie mówił : wygraj ten program
.Gratuluję i życzę powodzenia(szczerze),tylko na Twoim miejscu nie mówiłabym hop , póki nie przeskoczę
(do kmee)
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
![]()
pinupgirl pisze:
Chce Ci tylko uświadomić,że przejście do kolejnego etapu nie jest wielka wygrana , ale nie dziwie sie ze sie cieszysz , wiadomo,tylko wyczulam w Twoich wypowiedziach jakies wielkie podekscytowanie ta sytuacja i tyle
![]()
pinupgirl pisze:
Napisałam ,że gratuluję i życzę powodzenia,tylko,żeby się niektórym w głowie nie poprzewracało od 1 programu,tyle .
A komplementów w życiu sporo usłyszałam,akurat w innej dziedzinie i nie sikam w majtki z radości,ale nie chciałam nikogo urazić serio..
Życzę dobrze , of course.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej