Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
kmee pisze:
Serio, nie ma sensu. Konkluzja jest jedna: dostałam się, to jest mój prywatny sukces.
Astrea, dziękuję za wsparcie i zapewne Ty wiesz, ile to wszystko kosztuje nerwów. Ja trzymam kciuki, żeby Ci się udało gdzieś indziej, walcz o siebie, ja walczę od kilku ładnych lat i satysfakcja jest ogromna.
wojtek1 pisze:
Boże jakie to (niestety) "polskie"....🙁((((
Dziewczyna się cieszy. A niech nawet sika w majtki. Jej majtki.
Sam bym się szczerzył jakby mnie pogłaskali w tym programie chociaż mam już prawie 32 lata i wydaje się że człowiek nie jest już naiwny. No i nie jest. To po prostu radość. Taka dziecięca, która nigdy w człowieku nie powinna umierać. Dla takich kilku słów i momentów warto żyć.
Ja tam chciałbym też być i tez usłyszeć pochwałę i wiecie co (niektórzy) nawalił bym w majtki z radości. Dlatego że po 1) moje majtki, po 2) bo mam na to ochotę🙂
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
kmee pisze:
Odpowiadając na pytanie: próbowałam swoich sił w Drodze do Gwiazd, Szansie na Sukces i Mam Talent.
A tu mały bonus z wczoraj - 9 godzin przed wejściem na scenę zgarnęła nas ekipa z TVN24🙂
http://www.onet.tv/%28Rozrywka%29,1,tag.html#m=8592281,c=1
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!