Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
astrea pisze:
bedet pisze:Astrea, czy Ty się dostałaś?
Nie dostałam. Cóż,jestem za słaba... Ale spróbować nie zaszkodziło🙂
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
Wrocław
![]()
bellakatarina pisze:
kmee, gratulacje😉
kmee pisze: Lady GaGa, "Poker Face" w wersji piano acoustic.
mogłabyś wrzucic na ising wersje jak śpiewasz tą piosenkę?
kmee pisze:
I droga pinupgirl - ja wolę iść na kolejny etap pełna optymizmu.
Dziękuję wszystkim za gratulacje i trzymajcie proszę kciuki!
![]()
pinupgirl pisze:
Pewnie,że nie moje,ale akurat mam prawo napisać , to co myślę na dany temat i raczej nikt tego nie zmieni.
Nie mam w zwyczaju lizać komuś d.. tylko dlatego,że dostał się do jakiegoś programu.Nie jestem też zawistna,bo to,czy się komuś uda ,czy nie mam gdzieś.
Tylko akurat napisałam , to co sobie wtedy pomyślałam i tyle.Ale widzę ,że niektórzy tu mają swoich adwokatów😃
Wrocław
![]()
anamii pisze:
Kmee wielkie gratulacje! Masz świetny głos, taki lekki a za razem bardzo melodyjny: ) Powodzenia!
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Ja nie mogę,zamiast się cieszyć,że koleżance z isinga się udało,to wszyscy nagle jej morały prawicie, ona ma swój rozum,zachowujecie sie jakby zazdrość Was zżerała. Rozumiem,że obcy ludzie mogą tak reagować,ale naszej isingowiczce się udało więc wspierajmy ją do cholery!
pinupgirl pisze:
Wiedziałam,że jak powiem , co myślę, to od razu każdy będzie pisał o zazdrości haha😃
Ale to nie o moim ograniczeniu umysłowym świadczy,tylko o Waszym..uważacie ,że kiedy ktoś powie,co myśli,to już jest zazdrosny?
Jeśli nie podoba mi się Doda i uważam,że ośmiesza się przy każdej okazji,to zazdroszczę jej?
Taaaaak,bo ja nie mam co robić ,tylko ludziom siedzieć i zazdrościć hahaha.
Sorry,ale nie jestem zakompleksioną dziewczynką,więc nie do mnie z takimi tekstami😉
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
pinupgirl" pisze:
Chce Ci tylko uświadomić,że przejście do kolejnego etapu nie jest wielka wygrana "
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!