astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
26 stycznia 2011 o 11:50
Zgłoś do moderacji
Po tym co czytam... zastanawiam się... a może publiczność też jest ustawiona-kogo ma wygwizdać a kiedy ma klaskac?
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
26 stycznia 2011 o 11:50
Zgłoś do moderacji
Ja Ci po raz kolejny powtarzam, żebyś przestał Nas Polaków porównywać do Anglików, gdyż Wyspy Brytyjskie mają większe możliwości niż My
Edytowano 26 stycznia 2011 o 11:53.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
26 stycznia 2011 o 11:51
Zgłoś do moderacji
Nie wiem, ale ja jeśli już miałbym iść do programu to albo pójdę do polskiego wpierw, a jak się nie uda, to się z kimś zgadam i wyjadę do UK
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
26 stycznia 2011 o 12:00
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Po tym co czytam... zastanawiam się... a może publiczność też jest ustawiona-kogo ma wygwizdać a kiedy ma klaskac?
Publiczność zawsze klaszcze!
Edit: Choć nie, przepraszam... jeśli opinia jakiegoś jurora jest nacechowana negatywnie wtedy publiczność buczy.
🙂
adamo007 mężczyzna

bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
26 stycznia 2011 o 12:02
Zgłoś do moderacji
Mówię oczywiście o tych dalszych etapach, w których widzowie już są dopuszczeni do głosu.
Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 12:18
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
adamo007 pisze:Ja uważam że oni spieprzą ten program. jest mi przykro z tego powodu bo ten program jest jeden z lepszych jakie są.a tak na początku pokazywałeś wyższość programu TVN -u nad programem Polsatu i co?? Nie wszystko się zawsze udaje, a TVN nie jest dzieckiem szczęścia
🙂kmee pisze:Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
😉Wiesz nie chcę Cię rozczarować, ale jurorzy to prawie każdej osobie powiedzieli (która dostała takie zaproszenie), że ma szanse, więc nie spoczywaj na laurach i bierz się do pracy (te słowa mają być odbierane w sensie pozytywnym)
😉
Przecież ja wiem, że mogli tak powiedzieć każdemu. Równie dobrze mogą mnie w następnym etapie zmieszać z błotem - ja nie spoczywam nigdy na laurach. Byłam na wielu castingach i na żadnym mnie nie chcieli, w końcu gdzieś się dostałam i jury potwierdziło, że nie był to przypadek. Ja nie będę krytykowała tego programu - bo dostałam już wielką szansę. I wszyscy, którzy krytykują, powinni najpierw sami spróbować. I nie obchodzi mnie, co mówią każdemu - JA to usłyszałam i jestem przeszczęśliwa.
Screw you guys, i'm goin' home.
Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 12:38
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
No ja w innym temacie Ci pogratulowałem bo nie chce pisać dwa razy tego samego. Mi nie chodzi o krytykę, po prostu z tego co mówią inni i co widzę wyrabiam sobie zdanie na ten temat. Ja za Ciebie trzymam kciuki i pewnie w tv Cie rozpoznamy
😃
Ale weź też pod uwagę, że niestety najbardziej krytykują ci, którzy się po prostu nie dostali. Tak to już jest - ja też przymykam oko na jakieś tam kwestie techniczne, bo najważniejsze jest to, że mi się udało. Tutaj trzeba mieć twardą skórę i mnóstwo pokory, w gruncie rzeczy każdy program wygląda tak samo. Idol był najlepszy, bo był pierwszy na taką skalę - nie było konkurencyjnego programu w zasadzie.
adamo007 mężczyzna

26 stycznia 2011 o 12:40
Zgłoś do moderacji
No masz rację. Ja nie byłem, bo uważam że jest za wcześnie dla mnie, są rzeczy ważne i ważniejsze. A wiesz jak ktoś jest po studiach na przykład to może iść i się poświęcić realizacji własnych marzeń.
26 stycznia 2011 o 12:43
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Tzn. to jest oczywiste, że na nagraniu jest obecny pan, który pokazuje nam teoretycznie, co mamy robić.. I tak jest w każdym programie.. Ale ciągle powtarzali, że zależy im na naturalnych reakcjach.. On właściwie 'podpowiadał', co zrobić.. No ale przecież nikt Ci niczego nie narzuci.. Ja tam reagowałam tak jak mi się podobało..
adamo007 mężczyzna

Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 12:50
Zgłoś do moderacji
Tak jest przecież wszędzie, to jest program rozrywkowy, medialne show.
26 stycznia 2011 o 13:16
Zgłoś do moderacji
No dokładnie. I wcale nie czuję, żebym była przez 2h 'trenowana' przed nagraniem. Mimo wszystko mi się podobało. A Pan Piotr i Gustaw skutecznie umilali nam czas. ; )
Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 13:18
Zgłoś do moderacji
W ogóle ekipa dźwiękowców i kamerzystów była super
🙂