25 stycznia 2011 o 15:46
Zgłoś do moderacji
też tak uważam, ale grunt to nie tracic marzen i do nich dazyc, niekoniecznie w tvn-ie 😉
...
25 stycznia 2011 o 15:51
Zgłoś do moderacji
dokłądnie! nie bierz sobie tych uwag do serca szczególnie jeśli miałaś inne, znaczące osiągnięcia ;]
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
25 stycznia 2011 o 16:00
Zgłoś do moderacji
Jak śpiewasz naprawdę długo i świetnie to poucz się i za granicę, bo u nas nie potrafią docenić.
daysha kobieta, 34

Nagrań: 3, Postów: 12
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
25 stycznia 2011 o 16:11
Zgłoś do moderacji
Ja uważam że oni spieprzą ten program. jest mi przykro z tego powodu bo ten program jest jeden z lepszych jakie są.
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 17:17
Zgłoś do moderacji
ciekawe kto wygra xfactor a piosenki to przyznaje jury czy jak?
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
25 stycznia 2011 o 20:13
Zgłoś do moderacji
[cytat=bajano]natalka1405 pisze:dokladnie... http://www.youtube.com/watch?v=1E9KePWkaoU to moje nagranie. poszlam na wczotrajszy casting z nadzieja ze beda patrzec na to jak ludzie spiewaja... a ja po wielu latach na scenie (spiewam od dziecka) i po wielu wygranych na miedzynarodowych festiwalach uslyszalam ze nie potrafie spiewac... hehe
dobrałaś sobie zły repertuar, nie zaspiewalas lepiej od Jeszki tej piosenki, miałas wpadki, trzeba wybrac piosenke ktorej sie nie spieprzy 😛 [/cytat]
dobralam taki repertuar w ktorym sie dobrze czuje.. i przede wszystkim zaspiewalam te piosenke inaczej niz ona, tak jak ja ją czuje, a na scenie w odsluchach nie bylo wokalu tylko sama muzyka...
...
bedet kobieta, 33
Zakopane

Nagrań: 0, Postów: 9