adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
25 stycznia 2011 o 13:24
Zgłoś do moderacji
Ten temat był od momentu pojawienia się informacji o tym że będzie polska edycja, przez wszystkie informacje, aż do pre-castingów. A temat, który założyłem miał być od castingów po kolejne etapy. Bo odszukiwanie też tu informacji jest męczące, a niektórzy mówili o tym że nie szukają bo jest za dużo tego.
adamo007 mężczyzna

25 stycznia 2011 o 13:30
Zgłoś do moderacji
Co do tego czy chce zabłyszczeć. Nie chce, bo nie lubie takiego zachowania. Po prostu dobrze jest jak jest jakiś porządek. A temat nie został zablokowany ani nic więc chyba na coś jest.
adamo007 mężczyzna

25 stycznia 2011 o 13:33
Zgłoś do moderacji
Dobra nie kontynuujmy tej rozmowy bo szkoda czasu. Tylko odpowiadanie 50 raz na pytanie typu kto jest jurorem, albo kto się dostał jest męczące. Ale jak sobie chcecie.
25 stycznia 2011 o 14:28
Zgłoś do moderacji
byl ktos wczoraj na castingu z jurorami?? 😉
...
sylwia kobieta, 34
Stargard Szczeciński

Nagrań: 27, Postów: 343
25 stycznia 2011 o 15:18
Zgłoś do moderacji
dlaczego no comment ? co sięstało? opowiadaj
🙂
Bless!
daysha kobieta, 34

Nagrań: 3, Postów: 12
25 stycznia 2011 o 15:39
Zgłoś do moderacji
ja nie spiewałam, ale byłam osobą towarzyszącą... nie powiem kogo
Ale nie było fajnie....
Nie pozwolili nam wejść na widownie, tylko potem na backstage i moglismy widziec tylko swoich, i w dodatku na telebimach,
pełna widownia, stres, dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie godziny oczekiwań , organizacja beznadziejna,.... nagrywane po 100 razy...... sztuczne.
ogólnie wrażenia nienajlepsze,
Była 17-mnasta a weszła o 18 dopiero zaspiewać....
do tej pory przeszło 2 wokalistów i 1 zespoł, dalej nie wiem co sie stało.... bo pojechaliśmy do domu jak tylko zaśpiewała
yury, beznadziejne.... kuba tylko show robił...
A reszta szła za nim , jak on nie to bylo 3 * nie a jak tak to 3 *tak...
no cóż...
Bywa... i chodz uczestnicy do tej pory bardzo dobrze spiwewali to jak im sie cos nie spodobalo to dziekujemy i nastepne,
niby mieli do zaspiewania 2 piosenki ale jak kuba podnosil reke to przerywał nawet po zwrotce....
ehhh ogolnie smiech na sali i nie jestem zadowolona i nie przez to ze nie przeszla tylko ze byli nie sprawiedliwi...
zreszta, jak sie pojawi na ising to Wam sama opowie.,.
Edytowano 25 stycznia 2011 o 15:42.
25 stycznia 2011 o 15:40
Zgłoś do moderacji
dokladnie... http://www.youtube.com/watch?v=1E9KePWkaoU to moje nagranie. poszlam na wczotrajszy casting z nadzieja ze beda patrzec na to jak ludzie spiewaja... a ja po wielu latach na scenie (spiewam od dziecka) i po wielu wygranych na miedzynarodowych festiwalach uslyszalam ze nie potrafie spiewac... hehe
...