astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
24 stycznia 2011 o 23:17
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
astrea pisze:Gregi Love nie wystąpi w X Factor.W czasie castingów telewizyjnych ma casting do innego programu.Tak mi napisał na facebooku
😉
Ojeeej... to On przeszedł?
😃
Ejj, ejj... a kto tam jest w jury?
🙁
Oczywiście,że przeszedł. Od razu został poproszony do sali z reżyserem po przesłuchaniu
😉
Jury:Sablewska,Mozil,Wojewódzki.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
24 stycznia 2011 o 23:18
Zgłoś do moderacji
Całokształt, czy nie całokształt, ale prawdę człowiekowi powie, nie owijając w bawełnę
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2011 o 23:19
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Oczywiście,że przeszedł. Od razu został poproszony do sali z reżyserem po przesłuchaniu
😉
Hahahaha... no nieee.
🙁
Mogłem iść.
😃
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
24 stycznia 2011 o 23:24
Zgłoś do moderacji
Najbardziej nie rozumiem jednak jakim cudem przeszedł pewien gość... włoski na żel,pomaranczowa koszula, wpadł chyba o 15 i on chce szybko wejsc,bo stał w kolejce wczesniej,ale mu zona rodzic zaczęła i chciałby teraz wejść od razu...zgodzili sie i gosc pyta czy udostępnią mu osobną sale zeby sie rozśpiewał
😃 I tez go do sali z rezyserem poprosili, śpiewać ponoć nie umie,ale cudownie naśladował Presleya O.o
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2011 o 23:25
Zgłoś do moderacji
Haha... dobry był... widzę, że tańczyli jak im zagrał.
😃
Edit: Ale naśladowcy Presleya to już chyba wyczerpany temat... tak mi się wydaje.
Edytowano 24 stycznia 2011 o 23:26.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
25 stycznia 2011 o 12:31
Zgłoś do moderacji
gwiazdeczka81 pisze:
http://xfactor.socjum.pl/video/20
''I drove all night'' z repertuaru C. Lauper? lol oryginalnym wykonawcą tej piosenki jest przecież Roy Orbison...ale ftopa
😛
Pani, która śpiewała ''Natural Woman'' - piękny, zjawiskowy głos
🙂 A na końcu w duecie siostra CandyGirl
😃
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
25 stycznia 2011 o 12:34
Zgłoś do moderacji
gwiazdeczka81 pisze:
Pani od Natural Woman - zgadzam się,wymiata dziewczyna!
🙂
oh yeah!
😃 widać troszkę speszona była dziewczyna, ale mam nadzieję, iż jej talent sam się obroni
🙂 dziękuję za filmik
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
25 stycznia 2011 o 13:19
Zgłoś do moderacji
Może mi ktoś powie dlaczego nie piszecie w temacie o castingu, który założyłem? Nie chcecie czy co? Bo zbytnio nie wiem, a tu jest tyle stron, że lepiej chyba w nowym pisać?