25 stycznia 2011 o 21:57
Zgłoś do moderacji
[cytat=bajano]rozumiem,ale oni patrza surowym okiem 😜 pamietasz moze jak na nazwisko miał Mats? poznałem go przed wejsciem,ale nie spytalem 😜[/cytat]
nie mam pojecia😛 nie wiem czy ogladaliscie dzisiaj tvn24 ale byla relacja na zywo z x factor na ktorej wypowiadal sie czeslaw spiewa i powiedzial ze oni nie szukaja ludzi ktorzy dobrze wygladaja i dobrze spiewaja.. oni szukaja kogos kto ma to cos, kto zrobi zadyme, czyli stawiaja na komercje... bedzie to inny program niz ten w UK.
...
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 21:59
Zgłoś do moderacji
ja to sablewskiej nie lubie
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
25 stycznia 2011 o 21:59
Zgłoś do moderacji
Fajnie, że będzie XFACTOR :]
Szkoda, że usunęli zupełnie "mam talent"
William Shakespeare
"Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne."
wojtek1 mężczyzna, 47
Żywiec

Nagrań: 5, Postów: 38
25 stycznia 2011 o 22:00
Zgłoś do moderacji
Jak na to patrzę to po 1) Zaczynam się cieszyć że nie doszedłem do II etapu
a po 2) to jak oglądałem w UK XFactora i jego pierwszą serię, tak jak i serię Brits got Talent, to jedno wiem: Polacy jak zwykle robią wielkie halo wokół tego programu a jak zwykle go spieprzą i skończy się na góra 2 edycjach.
U nas rynek muzyczny nie istnieje
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 22:01
Zgłoś do moderacji
wojtek1 pisze:
Jak na to patrzę to po 1) Zaczynam się cieszyć że nie doszedłem do II etapu
a po 2) to jak oglądałem w UK XFactora i jego pierwszą serię, tak jak i serię Brits got Talent, to jedno wiem: Polacy jak zwykle robią wielkie halo wokół tego programu a jak zwykle go spieprzą i skończy się na góra 2 edycjach.
U nas rynek muzyczny nie istnieje
z tym Rynkiem to masz racje a co myślicie o Alexandrze Burke?
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
wojtek1 mężczyzna, 47
Żywiec

Nagrań: 5, Postów: 38
25 stycznia 2011 o 22:06
Zgłoś do moderacji
Ma Kobita kawał głosu. Zresztą Aquillera to też niezła diva.
popatrzcie jak w ogóle wyglądają zagraniczne teledyski a jak polskie
25 stycznia 2011 o 22:45
Zgłoś do moderacji
hej czytam wasze wiadomości od czasu castingu w gdańsku, bo byłam w gdańsku i miałam numerek 4973. Kto miał numerek w mojej dziesiątce? pytam sie bo w mojej grupie byl taki fajny chlopak blondyn ubrany tak na niebiesko-czerwono i taka dziewczyna. stalismy przed dzwiami po wystepie i gadalismy. i wydali mi się sympatyczni. może ktoś z was jest tymi osobami o ktorych mowie? albo ktos był w mojej dziesiatce?
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
25 stycznia 2011 o 22:47
Zgłoś do moderacji
[cytat=wojtek1]Jak na to patrzę to po 1) Zaczynam się cieszyć że nie doszedłem do II etapu
U nas rynek muzyczny nie istnieje[/cytat]
masz rację! i tez zaczynam sie cieszyc ze nie przeszlam dalej. Ale to bylo do przewidzenia ze polska jak zwykle postawi na pajacow a nie na prawdziwy talent i glos. Szkoda ze u nas nie oceniaja tak jak w brytyjskim x-faktorze. tam przechodza ci co na prawde maja glos i wiekszosc tych osob to skromni ludzie. a leona czy alexandra to nie musialy robic z siebie pajacow i szumu wokol siebie,wystarczylo ze swietnie spiewaly i talent obronil sie sam. O! i taka prawda!
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
25 stycznia 2011 o 22:52
Zgłoś do moderacji
bedet pisze:
Astrea, czy Ty się dostałaś?
Nie dostałam. Cóż,jestem za słaba... Ale spróbować nie zaszkodziło

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

25 stycznia 2011 o 23:40
Zgłoś do moderacji
Jak dobrze,że tu na ising skupiamy się na głosie i doceniamy go...
Ja mimo wszystko zamierzam być fanką X Factor i mam nadzieję,że zjawi się tam ktoś kto mnie rzuci na kolana!
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Konto usunięte
Wrocław

25 stycznia 2011 o 23:57
Zgłoś do moderacji
A ja dzisiaj 3 x TAK !!!
Screw you guys, i'm goin' home.
astrea kobieta, 37
Toruń

26 stycznia 2011 o 00:03
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
A ja dzisiaj 3 x TAK !!!
Gratulacje!!!!

mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
26 stycznia 2011 o 00:20
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
A ja dzisiaj 3 x TAK !!!
wcale mnie to nie dziwi

musieliby być głusi, żeby nie docenić Twego głosu, gratki! czyli jesteś w programie?
<<''Break Me, Shake Me''>>
astrea kobieta, 37
Toruń

26 stycznia 2011 o 00:29
Zgłoś do moderacji
Jezeli to dziala na tej samej zasadzie to w Mam talent to niestety nie ma pewnosci.
Gwiazdeczka tez usłyszała 3 razy TAK,jednak po wszystkich castingach jest dalsza eliminacja,bo wybrac ostatecznie mogli tylko 40osob i wtedy jednak juz jej nie wzięli.Nawet w tv jej występu nie było...