Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
kmee pisze:
Dziękuję!
W tym wypadku jest tak, że brali rzeczywiście tylko po kilka, max. kilkanaście osób na casting. Średnio ok. 10 - więc następny etap w Warszawie mam zapewniony. Teraz mamy zadanie od jury, z 12 piosenek wybieramy jedną i prezentujemy. Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
Wrocław
![]()
prettyvisitors pisze:
kmee piszeziękuję!W tym wypadku jest tak, że brali rzeczywiście tylko po kilka, max. kilkanaście osób na casting. Średnio ok. 10 - więc następny etap w Warszawie mam zapewniony. Teraz mamy zadanie od jury, z 12 piosenek wybieramy jedną i prezentujemy. Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
Wojewódzki! xd Gratuluję!
Wgl, bardzo ładne miałaś kaloszki!
Wrocław
![]()
tomtoj pisze:
kmee, gratulacjeWłaśnie przesłuc***e Twój profil i U2 mnie oczarowało.Możesz powiedzieć co zaśpiewałaś?
Wrocław
![]()
prettyvisitors pisze:
I słusznie! Nikt w kaloszach jeszcze nie przyszedłJeszcze raz serdeczne gratulacje! ; )
BLESS YA !
adamo007 pisze:
Ja uważam że oni spieprzą ten program. jest mi przykro z tego powodu bo ten program jest jeden z lepszych jakie są.
kmee pisze:
Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 pisze:
Każdy ma prawo do błędu. Spodziewałem się że będzie dobry bo Mam Talent jest ok, a Polsat zrąbał Fabrykę Gwiazd
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej