linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
26 stycznia 2011 o 00:41
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
A ja dzisiaj 3 x TAK !!!
no to super!!! gratuluję!
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 00:53
Zgłoś do moderacji
Dziękuję!
W tym wypadku jest tak, że brali rzeczywiście tylko po kilka, max. kilkanaście osób na casting. Średnio ok. 10 - więc następny etap w Warszawie mam zapewniony. Teraz mamy zadanie od jury, z 12 piosenek wybieramy jedną i prezentujemy. Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
😉
Screw you guys, i'm goin' home.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
26 stycznia 2011 o 00:58
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
A ja dzisiaj 3 x TAK !!!
Pamiętaj, że zawsze byłem Twym najlepszym przyjacielem.
😃
26 stycznia 2011 o 01:07
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
Dziękuję!
W tym wypadku jest tak, że brali rzeczywiście tylko po kilka, max. kilkanaście osób na casting. Średnio ok. 10 - więc następny etap w Warszawie mam zapewniony. Teraz mamy zadanie od jury, z 12 piosenek wybieramy jedną i prezentujemy. Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
😉
Wojewódzki! xd Gratuluję!
😊 Wgl, bardzo ładne miałaś kaloszki!
❤
Konto usunięte
Wrocław

Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 01:18
Zgłoś do moderacji
tomtoj pisze:
kmee, gratulacje
😉 Właśnie przesłuc***e Twój profil i U2 mnie oczarowało.Możesz powiedzieć co zaśpiewałaś?
Lady GaGa, "Poker Face" w wersji piano acoustic.
26 stycznia 2011 o 01:19
Zgłoś do moderacji
I słusznie! Nikt w kaloszach jeszcze nie przyszedł
😃 Jeszcze raz serdeczne gratulacje! ; )
Konto usunięte
Wrocław

26 stycznia 2011 o 01:22
Zgłoś do moderacji
prettyvisitors pisze:
I słusznie! Nikt w kaloszach jeszcze nie przyszedł
😃 Jeszcze raz serdeczne gratulacje! ; )
Bardzo dziękuję
🙂 Jeszcze nie zeszłam na ziemię po tych mega pochlebstwach!
sniegu1 mężczyzna, 33
Działdowo

Nagrań: 23, Postów: 85
26 stycznia 2011 o 02:03
Zgłoś do moderacji
A ja rzucam śpiewanie , od dzis zostaje didżejem .
KMEE nie szukasz menagera ? pozdrawia Cię twój wielki fan .
BLESS YA !
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
26 stycznia 2011 o 11:11
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Ja uważam że oni spieprzą ten program. jest mi przykro z tego powodu bo ten program jest jeden z lepszych jakie są.
a tak na początku pokazywałeś wyższość programu TVN -u nad programem Polsatu i co?? Nie wszystko się zawsze udaje, a TVN nie jest dzieckiem szczęścia
🙂
kmee pisze:
Także wiem już, że jestem w programie. I mam szanse go wygrać, jak stwierdził jeden z jurorów - zgadnijcie, który
😉
Wiesz nie chcę Cię rozczarować, ale jurorzy to prawie każdej osobie powiedzieli (która dostała takie zaproszenie), że ma szanse, więc nie spoczywaj na laurach i bierz się do pracy (te słowa mają być odbierane w sensie pozytywnym)
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
26 stycznia 2011 o 11:19
Zgłoś do moderacji
Każdy ma prawo do błędu. Spodziewałem się że będzie dobry bo Mam Talent jest ok, a Polsat zrąbał Fabrykę Gwiazd
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
26 stycznia 2011 o 11:21
Zgłoś do moderacji
Zgadza się każdy ma prawo
🙂 Chociaż z drugiej strony oba programy jeszcze nie wystartowały, więc na ostateczną ocenę będzie jeszcze czas
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
26 stycznia 2011 o 11:34
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Każdy ma prawo do błędu. Spodziewałem się że będzie dobry bo Mam Talent jest ok, a Polsat zrąbał Fabrykę Gwiazd
Mam Talent ok?
😲
Mam Talent to śmiech na sali i podświadome podpowiadanie widzom na kogo mają głosować. A że tłum jest głupi, o czym może świadczyć już sam fakt wysyłania sms-ów po 3,66zł to głosuje tak jak TVN podpowie.
Najlepszym programem tego typu był IDOL i naprawdę wątpię, aby X Factor mógł być choć w połowie tak dobry.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
26 stycznia 2011 o 11:48
Zgłoś do moderacji
Ja jestem wkurzony widokiem castingów bo tak nie powinno być. Swoją drogą skoro w Uk jest 200 tys ludu na castingu to ciekawe jak oni ich przesłuchują.