Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"idź tam , gdzie słyszysz śpiew ,tam dobre serca mają ... "
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
"idź tam , gdzie słyszysz śpiew ,tam dobre serca mają ... "
Wrocław
![]()
kmee pisze:
Odpowiadając na pytanie: próbowałam swoich sił w Drodze do Gwiazd, Szansie na Sukces i Mam Talent.
A tu mały bonus z wczoraj - 9 godzin przed wejściem na scenę zgarnęła nas ekipa z TVN24🙂
http://www.onet.tv/%28Rozrywka%29,1,tag.html#m=8592281,c=1
Konin
![]()
kmee pisze:
evelajn18 pisze:hej🙂jestem nowa i troche się boję,ze nie uda mi się wejść w Wasze społeczeństwo
😉zaryzykuje jednak
😉
zacznę od tego,że ślędzę to forum praktycznie od początku😉nie wiem dlaczego dopiero teraz postanowiłam dołączyć,ale to akurat nie jest ważne.więc sama brałam udział w pre-castingu w wawie i nawet zapytałam pewną dziewczynę czy jest od Was-zgadłam
🙂nieważne ja się nie dostałam,niestety...ale chce tylko powiedzieć,że śpiewam długo a to był mój 1 casting-chciałam podziękować kmee za to,co napisała,że od kilku lat stara się i próbuje dalej,ponieważ zaszczepiła we mnie chęć walki
😉przede wszystkim-naprawdę uwielbiam Twój głos-trzymam kciuki i gratuluje,wierze,że Ci się uda,bo naprawdę jesteś nieprzeciętna
🙂
Walcz! Warto dla momentu, w którym słyszysz 3 x TAK i wbiegasz do reżyserki, w której czekają na Ciebie przyjaciele. I móc przytulić Jarosława Kuźniara - bezcenne😉
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
Wrocław
![]()
BLESS YA !
Wrocław
![]()
sniegu1 pisze:
Śledzę mniej wiecej ciągle ten temat i przypuszczam ze prędzej czy później kama zniknie z niewyjaśnionych przyczyn odwiedzi nas za rok na isingu jak juz wygra x-factor i napisze skromne : czesc , co u was ?😃Co do tego że wygra to trzymam kciuki
😃 a co do tego że wpadnie tu za rok i zniknie to żartowałem
😃 .3mam kciuki kama , jesteś bardzo pozytywną , uzdolnioną wokalnie osobą no i masz poukładane w głowie i wiesz jak do wszystkiego podchodzic rozsądnie z głową , a to jest najważniejsze . POWODZENIA
😃 GOOD LUCK !
kmee pisze:
sniegu1 pisze:Śledzę mniej wiecej ciągle ten temat i przypuszczam ze prędzej czy później kama zniknie z niewyjaśnionych przyczyn odwiedzi nas za rok na isingu jak juz wygra x-factor i napisze skromne : czesc , co u was ?😃Co do tego że wygra to trzymam kciuki
😃 a co do tego że wpadnie tu za rok i zniknie to żartowałem
😃 .3mam kciuki kama , jesteś bardzo pozytywną , uzdolnioną wokalnie osobą no i masz poukładane w głowie i wiesz jak do wszystkiego podchodzic rozsądnie z głową , a to jest najważniejsze . POWODZENIA
😃 GOOD LUCK !
Dzięki! Postaram się nie zniknąć😉 Tak serio to nie wiem, jak to w ogóle jest zrobione jeżeli chodzi o wykorzystywanie wizerunku. Nie wolno mi np. już na tym etapie iść na casting to innej niż TVN telewizji. Ale na portalach to chyba mogę sobie być do woli - zresztą do wygrania to jeszcze jest z 15 etapów, a ja skupiam się na następnym
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!