Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"idź tam , gdzie słyszysz śpiew ,tam dobre serca mają ... "
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
"idź tam , gdzie słyszysz śpiew ,tam dobre serca mają ... "
Wrocław
![]()
kmee pisze:
Odpowiadając na pytanie: próbowałam swoich sił w Drodze do Gwiazd, Szansie na Sukces i Mam Talent.
A tu mały bonus z wczoraj - 9 godzin przed wejściem na scenę zgarnęła nas ekipa z TVN24
http://www.onet.tv/%28Rozrywka%29,1,tag.html#m=8592281,c=1
Konin
![]()
kmee pisze:
evelajn18 pisze:hejjestem nowa i troche się boję,ze nie uda mi się wejść w Wasze społeczeństwo
zaryzykuje jednak
zacznę od tego,że ślędzę to forum praktycznie od początkunie wiem dlaczego dopiero teraz postanowiłam dołączyć,ale to akurat nie jest ważne.więc sama brałam udział w pre-castingu w wawie i nawet zapytałam pewną dziewczynę czy jest od Was-zgadłam
nieważne ja się nie dostałam,niestety...ale chce tylko powiedzieć,że śpiewam długo a to był mój 1 casting-chciałam podziękować kmee za to,co napisała,że od kilku lat stara się i próbuje dalej,ponieważ zaszczepiła we mnie chęć walki
przede wszystkim-naprawdę uwielbiam Twój głos-trzymam kciuki i gratuluje,wierze,że Ci się uda,bo naprawdę jesteś nieprzeciętna
Walcz! Warto dla momentu, w którym słyszysz 3 x TAK i wbiegasz do reżyserki, w której czekają na Ciebie przyjaciele. I móc przytulić Jarosława Kuźniara - bezcenne![]()
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
Wrocław
![]()
BLESS YA !
Wrocław
![]()
sniegu1 pisze:
Śledzę mniej wiecej ciągle ten temat i przypuszczam ze prędzej czy później kama zniknie z niewyjaśnionych przyczyn odwiedzi nas za rok na isingu jak juz wygra x-factor i napisze skromne : czesc , co u was ?Co do tego że wygra to trzymam kciuki
a co do tego że wpadnie tu za rok i zniknie to żartowałem
.3mam kciuki kama , jesteś bardzo pozytywną , uzdolnioną wokalnie osobą no i masz poukładane w głowie i wiesz jak do wszystkiego podchodzic rozsądnie z głową , a to jest najważniejsze . POWODZENIA
GOOD LUCK !
kmee pisze:
sniegu1 pisze:Śledzę mniej wiecej ciągle ten temat i przypuszczam ze prędzej czy później kama zniknie z niewyjaśnionych przyczyn odwiedzi nas za rok na isingu jak juz wygra x-factor i napisze skromne : czesc , co u was ?Co do tego że wygra to trzymam kciuki
a co do tego że wpadnie tu za rok i zniknie to żartowałem
.3mam kciuki kama , jesteś bardzo pozytywną , uzdolnioną wokalnie osobą no i masz poukładane w głowie i wiesz jak do wszystkiego podchodzic rozsądnie z głową , a to jest najważniejsze . POWODZENIA
GOOD LUCK !
Dzięki! Postaram się nie zniknąćTak serio to nie wiem, jak to w ogóle jest zrobione jeżeli chodzi o wykorzystywanie wizerunku. Nie wolno mi np. już na tym etapie iść na casting to innej niż TVN telewizji. Ale na portalach to chyba mogę sobie być do woli - zresztą do wygrania to jeszcze jest z 15 etapów, a ja skupiam się na następnym
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej