astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
31 stycznia 2011 o 17:31
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
15 etapów?! Ale 1 etap to jeden live show dobrze myśle?
😃
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie.Chodziło o dużą liczbę etapów do finału...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
31 stycznia 2011 o 18:18
Zgłoś do moderacji
No wiesz niekiedy biorę dosłownie. No ale wiadomo o co biega.
Konto usunięte
Wrocław

1 lutego 2011 o 22:40
Zgłoś do moderacji
Powiem Wam, że w porównaniu do 'Mam Talent' jest strasznie dużo etapów i ktoś, kto wygra ten program, to naprawdę będzie musiał wokalnie i wizerunkowo stawać na rzęsach. Tak jak w Idolu - to trochę kiepsko, że za tyle nerwów, walki, konkurencji itd. nagroda to tylko 100 tys. zł - odliczmy duży podatek i wcale nie są to jakieś niesamowite pieniądze (w "Mam Talent" casting od półfinału dzielił jeden etap, nagroda - 300 tys.) A sam kontrakt płytowy to sprawa dosyć kontrowersyjna - oni już mają gotowy pomysł na każdego. Ja liczę przede wszystkim na to, że ten program to tylko jedna z wielu możliwości. Jest to dla mnie super start, mam nadzieję, że do czegoś wielkiego
🙂
Screw you guys, i'm goin' home.
Konto usunięte
Wrocław

2 lutego 2011 o 18:37
Zgłoś do moderacji
Właśnie ja szczerze mówiąc się jakoś specjalnie nie wczytywałam. Co jest najgorszego?
🙂
Konto usunięte
Konin

3 lutego 2011 o 13:59
Zgłoś do moderacji
kmee jak p.Sablewska w jury?
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
Konto usunięte
Wrocław

3 lutego 2011 o 17:26
Zgłoś do moderacji
A o tym dubbingu to wiem, w każdym programie tak jest
🙂
A co do Sablewskiej - wiele osób tam na nią narzekało, bo ona bardzo dobitnie mówi, jak jej się coś nie podoba. No ale ja mam z nią super wspomnienia - jej się bardzo podobał mój występ, zapytała mnie, czy dałabym się komuś całkowicie zmienić. Powiedziałam, że nie, że do pewnego stopnia tylko - i ta odpowiedź jej się bardzo spodobała. Ogólnie uśmiechała się cały czas do mnie itd.
5 lutego 2011 o 17:27
Zgłoś do moderacji
moim zdaniem takie ograniczenia wiekowe są potrzebne w tego typu programach.. nie czarujmy się, to zakłamany świat show biznesu.. nie wszystko jest takie kolorowe jak się wydaje.. uważam, że żeby sobie w nim poradzić trzeba jednak pewnej dojrzałości (choć niektórzy 16latkowie pewnie też jej nie posiadają). myślę, że taki program nie powinien wypromować kolejnego Justina Biebera, ale kogoś, kto wniesie pewien powiew świeżości w tym zatęchłym światku sztuczności.. po prostu. jesteś młoda, jeszcze będzie niejedna szansa, zapewniam..
6 lutego 2011 o 01:45
Zgłoś do moderacji
no i dupa 3x nie
Jakoś im się Smoke on the water nie spodobało
tysskaa kobieta

Nagrań: 0, Postów: 1
21 lutego 2011 o 14:38
Zgłoś do moderacji
ejjj..
ma ktos cala liste uczestnikow x factor ?
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
21 lutego 2011 o 20:43
Zgłoś do moderacji
były już pytania odnośnie listy repertuaru finałowego... Teraz proszą o listę uczestników. Ludzie, wy sobie jaja robicie, czy wy naprawdę uważacie, że ktoś na tym forum posiada takie informację i chętnie wam je udostępni?
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy