Konto usunięte
Konin

21 lutego 2011 o 21:09
Zgłoś do moderacji
kmee pisze:
A o tym dubbingu to wiem, w każdym programie tak jest
🙂
A co do Sablewskiej - wiele osób tam na nią narzekało, bo ona bardzo dobitnie mówi, jak jej się coś nie podoba. No ale ja mam z nią super wspomnienia - jej się bardzo podobał mój występ, zapytała mnie, czy dałabym się komuś całkowicie zmienić. Powiedziałam, że nie, że do pewnego stopnia tylko - i ta odpowiedź jej się bardzo spodobała. Ogólnie uśmiechała się cały czas do mnie itd.
a sympatyczna jest?
ja to lubie Edyte Górniak
a dostąłaś sie
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
westie89 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 53, Postów: 242
21 lutego 2011 o 21:27
Zgłoś do moderacji
@edytofan1402 czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie boli, więc proszę Cię bardzo wysil się chociaż minimalnie... Zwłaszcza, że cytujesz wypowiedź, w której łatwo znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie...
Konto usunięte
Konin

21 lutego 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
wiesz echodze tutaj jak mam czas ale dziekuje za uwage
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
dream16 kobieta, 30
Krk

Nagrań: 23, Postów: 24
22 lutego 2011 o 17:19
Zgłoś do moderacji
jesli bd x factor 2 to pojde
😉 wtedy bd miec 16 lat
😉
Sniadania nie jem bo - myśle o Tobie,↵Obiadu nie jem bo - myśle o Tobie,↵Kolacji nie jem bo - myśle o Tobie,↵A w nocy nie śpie bo - chce mi sie jeść! ; * <3
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
5 marca 2011 o 19:05
Zgłoś do moderacji
Chcialam tylko powiedziec,ze nasza isingowiczka bedzie gwiazda X Factora
😃 Na pewno bedzie w tv,widzialam juz jej wystep gdzies w necie,niestety jest usunięty.I pamietam ja doskonale,ale nie pamietam jej nicku. Ma na imie Kamila, a poznalam ja po tym,ze jej kibice mieli koszulki z jej zdjeciem,dokladnie tym samym ktore miala na profilu ising. Zrobili z niej posmiewisko i na koniec Sablewska powiedziala jej,ze nie umie spiewac,z czym sie nie zgadzam.Moze nie byla rewelacyjna i wybrala za trudna piosenke,ale spiewac umie.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
5 marca 2011 o 19:08
Zgłoś do moderacji
Jest tu taka Kamila o nicku "kmee", ale Jej powiedzieli zupełnie co innego.
🙂
To nie o tą Ci chodzi, prawda?
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
mruq mężczyzna, 33
Wrocław

Nagrań: 37, Postów: 1045
6 marca 2011 o 01:42
Zgłoś do moderacji
yup na boot campie, jaki pierwsza ze swojej trzyosobowej grupy
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
astrea kobieta, 37
Toruń

6 marca 2011 o 02:46
Zgłoś do moderacji
Nie nie,nie ona. Taka blondyna, miała całkiem niezłe nagrania-długie rozjaśniane włosy, chyba lubi solarium
😉 Muszę ją tu znaleźć... Nazwali ją "e-blondyna",sami zobaczycie dlaczego
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

6 marca 2011 o 02:48
Zgłoś do moderacji
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
6 marca 2011 o 12:03
Zgłoś do moderacji
wielokrotnie oglądałam to nagranie, ale wcześniej nie miałam pojęcia, że to nasza ising'owiczka.
😃 za trudną piosenkę wybrała + stres = okropna końcówka występu... a początek wcale nie był taki zły...
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
6 marca 2011 o 12:13
Zgłoś do moderacji
gdyby miała inną piosenkę dziewczyna...za wysoko sobie postawiła poprzeczkę. Whitney się nie wybiera moim zdaniem w tego typu przesłuchaniach, no chyba, iż ktoś naprawdę potrafi powalić na kolana...
<<''Break Me, Shake Me''>>