oczywiście, że najlepszy! ale taki format trudno było zepsuć.. xd w BnG za dużo gadania, za mało śpiewania, ale jest to coś innego niż dwa pozostałe.. MBTM jakoś do mnie nie przemawia, chociaż ciekawi ludzie przychodzą..
oczywiście, że najlepszy! ale taki format trudno było zepsuć.. xd w BnG za dużo gadania, za mało śpiewania, ale jest to coś innego niż dwa pozostałe.. MBTM jakoś do mnie nie przemawia, chociaż ciekawi ludzie przychodzą..
mnie się w MBTM nawet jurorzy podobają 😉) dlatego wolałem to oglądać niż BnG ;-DD
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
a to akurat prawda, bo w BnG jakoś tak dziwnie.. ale z tam z kolei wielu ising'owiczów, którym gorąco kibicuję. dlatego dalej pewnie trzeba będzie jakoś rozdzielić czas pomiędzy oba programy.
ale koniec, bo już trochę z tematu o X Factor zeszło.. 😃
a to akurat prawda, bo w BnG jakoś tak dziwnie.. ale z tam z kolei wielu ising'owiczów, którym gorąco kibicuję. dlatego dalej pewnie trzeba będzie jakoś rozdzielić czas pomiędzy oba programy.
ale koniec, bo już trochę z tematu o X Factor zeszło.. 😃
dokładnie 😊 ja właśnie ogarniam "You Raise Me Up", bo zamierzam to nagrać w niedalekiej przyszłości 😉) nie pobije Łukasza ale postaram się po swojemu! 😉)
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
taktaktak pisze:kmee pisze:A ja dzisiaj 3 x TAK !!!
Ale super!!! No to czekam na Ciebie z niecierpliwością 🙂
Fajnie będzie kogoś usłyszeć kogo się ma w subskrypcjach = prześwietnie śpiewającego 🙂
kmee już odpadła przecież 😉jak ktoś wspomniał,już wześniej
Tak, już widzę że w ćwierćfinale ale myślałam że w 1 odcinku puszczą jej występ dlatego to napisałam wtedy (w trakcie trwania X-factor). Szkoda że nie puścili - nie znają się. I tak ma talent 🙂
Ja też czekam na występ Kamy🙂) W sumie X-fator najlepiej przypadł mi do gustu 🙂 więc czekam na dalsze odcinki z niecierpliwością. Muszę przyznać,że 16 latek zaśpiewał świetnie! Czysta,przejżysta barwa🙂 Ale czasami jurorzy zachwycali się byle czym więc byłem zdziwiony...ale wszystko kwestia gustu😃 Na II edycję trzeba się wybrać😛
A ja wam powiem, że xfactor w tym pierwszym odcinku mnie rozczarował. Program jest muzyczną kalką Mam Talent, ale o ile broni go niezła realizacja to poziom uczestników w pierwszym odcinku był lichutki. Liczyłem, że trio Wojewódzki/Sablewska/Mozil będzie szukać prawdziwego artysty, z treścią w sobie i czymś do powiedzenia... a póki co mamy marny konkurs karaoke.
W dodatku mamy znowu przykład jak TVN ustawia program. Pojawiła się już polska kopia Susan Boyle, i jakkolwiek Pani miała fajną powierzchowność to wokalnie było mizernie. Nie rozumiem zachwytów nad występami chłopaka z "You raise me up" i dziewczyny ze "Stop". Mimo, że wokalnie było fajnie, to ktoś kto wybiera na casting takie utwory nie przekonuje mnie. Troche miałkie to było. Na + zdecydowanie "Hey Mama", od dziewczyny biła prawda na scenie, a w dodatku pokazała, że ma już na siebie pomysł. Chciałbym żeby tego typu programy szukały osobowości, które mogą w przyszlosci być artystą, a nie tylko piosenkarką. Bo gdy zgasnie czerwona lampka w kamerze to trzeba będzie samemu nagrać świetne płyty, a nie odśpiewywać najbardziej patetyczne covery ku uciesze publiki.