9 marca 2011 o 21:01
Zgłoś do moderacji
zgadzam się z tomtojem.....
nie zrozumiałam do końca zachwytów nad niektórymi wykonawcami, mam nadzieję, że w dalszych odcinkach będzie ciekawiej 🙂
i nie wiem czemu, ale strasznie wkurza mnie Sablewska i Czesław - mam wrażenie, że oni nie do końca wiedzą, co to znaczy muzyka... poprawcie mnie, jeśli się mylę 😛
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
9 marca 2011 o 21:04
Zgłoś do moderacji
Co Sablewska może wiedzieć na temat śpiewu?jest menagerką(właściwie to była),a to bardziej mi pod marketing podchodzi.
9 marca 2011 o 21:12
Zgłoś do moderacji
I dlatego to jest denerwujące, choć no dobrze, niby ma oceniać nie pod względem muzycznym ale i tak mnie zniesmacza wypowiedziami, eh.
arisen mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 52
11 marca 2011 o 00:20
Zgłoś do moderacji
Obejrzałem & powiem tak Czesław ok, facet gra jak mu zagrał producent tego programu i ekipa tvn..
Maja, tak naprawdę po jednym odcinku ciężko Ją oceniać, to samo w przypadku Czesia..
Ma chyba być zabawnie , marketingowo, by się sprzedało..
Kuba... hmm tutaj niespodzianka, w kilku momentach nawet mnie zachwycił.. ale i tak nie pajam do niego sympatią..
Uczestnicy, milo się słuchało i oglądało, ale to mało po pierwszym odcinku..
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
20 marca 2011 o 21:47
Zgłoś do moderacji
Mi najbardziej w głowie pozostała Czapla
😃
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
21 marca 2011 o 06:53
Zgłoś do moderacji
Ten koleś co George'a Michela śpiewał, świetny. Mam dwóch kandydatów do 9-ten chłopak i ten Rafał. Ale Majka mnie strasznie wkurza-tu mówi o zmienianiu np nazwy dla tych dziewczyn, a parę występów później mówi że nic nie chcą zmieniać,a tylko pomóc.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
21 marca 2011 o 08:37
Zgłoś do moderacji
A mnie ten koleś od Careless Whisper i Sorry Seems... nie ruszył wcale a wcale. Głos typowo boysbandowy jak dla mnie
<<''Break Me, Shake Me''>>
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

tomtoj mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 28
25 marca 2011 o 22:30
Zgłoś do moderacji
Wiecie co mnie zaciekawiło w ostatnim odcinku. Wśród amatorów pojawił się zespół Dziewczyny. To zespół juz dośc znany mimo wszystko. Pod opieką jednej z największych polskich wytwórni muzycznych, z dobrymi muzykami sesyjnymi, z teledyskami Jacka Kościuszki w MTV i Vivie (np. http://www.youtube.com/watch?v=PwBUa9hoGTU), z piosenkami na liście PR3, z wygranym HitGeneratorem i bodajże z występem na polskich preselekcjach do eurowizji. I raz, że taki zespół sie pojawia w programie dla amatorów, a dwa że jeden z ważniejszych polskich dziennikarzy MUZYCZNYCH i jedna z ważniejszych managerek nie ma pojęcia kto stoi na przeciwko . Albo sprawa jest wyreżyserowana i wytwórnia wepchnie Dziewczyny do finału i tam je wypromuje, albo KW i MS znają się tak na polskim rynku muzyki rozrywkowej jak ja na obróbce skrawaniem.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
27 marca 2011 o 20:11
Zgłoś do moderacji
Przed chwilą FiJames wykonując Jamesa Blunta sprawił, iż mi kapcie z nóg spadły
😛 Fenomen
🙂 Scena jego, publika oszalała a ja razem z nimi hahaha
<<''Break Me, Shake Me''>>
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska