adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
10 kwietnia 2011 o 08:13
Zgłoś do moderacji
Dokładnie. W ogóle co to za bootcamp?? 4 na jedną piosenkę? no wstydu by sobie nie robili. Specjalnie popatrzyłem jak w UK robią, bo nie dowierzałem w co widzę, a tam po jednej osobie kulturalnie, śpiewa i wychodzi. A te "gwiazdy" do domu jurorów no ja nie wiem z księżyca wzięte...
bajano mężczyzna, 34
Zabrze

Nagrań: 0, Postów: 68
10 kwietnia 2011 o 13:01
Zgłoś do moderacji
w wielu krajach jest 1 piosenka na 4 w campusie, ale lepiej jest w UK ..osobiście preferuje teraz holenderską edycje, bo są ciekawsze głosy niż w pl
bajano mężczyzna, 34
Zabrze

10 kwietnia 2011 o 13:26
Zgłoś do moderacji
w MBTM jest lepsze jury, bardziej profesjonalne, natomiast tu cała trójka to pomyłka, z tym śpiewaniem jednej piosenki przez 4 osoby to nie jest nic nowego, ten program taki jest, choć jest to nie fair.. Może zdradzi Pan kto przeszedł? choć to raczej łatwe w domyśle
adamo007 mężczyzna

10 kwietnia 2011 o 20:23
Zgłoś do moderacji
Przepraszam bardzo, jestem za Panem forfriends i mam nadzieję że Pan przeszedł. Ale póki co (a jest 20:20) jestem szczerze wstrząśnięty. Apologize tak skaleczyć? Ten norweg? Najlepiej z nich zaśpiewał chyba ten murzyn... Z Cicho ta pierwsza kobieta ok, druga nawet, ale nie wiem jak inne nuty. 3 i 4 osoba tragedia. No jestem okropnie zawiedziony. Pokazali że wzięli ludzie w których 90% nie potrafi śpiewać.... Sory, ale po prostu nie wierze w to co widzę.Podjąłem słuszną decyzję decydując się na angielski X Factor w przyszłości. A poza tym ma być do 2013. No to sądze że skoro Genek przeszedł do wiadomo kto wygra. Krótko mówiąc... tragedia
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
10 kwietnia 2011 o 20:38
Zgłoś do moderacji
Malcolm genialny! Avocado w Apologize - profeska i wszystkie osoby, który śpiewały do przerwy Only Girl Rihanny - WOW
🙂 Norweg zrąbał jak nic, ale jak widać jury w nim zakochane...i don't know why
<<''Break Me, Shake Me''>>
10 kwietnia 2011 o 20:40
Zgłoś do moderacji
Faktycznie nieciekawie to wszystko wygląda
😃,a niektórzy jak kaleczą tekst...nie zdążyli się nauczyć?xD.Choć te improwizacje są naprawdę ciekawe...dobrze,że chociaż te lepsze osoby przechodzą..zgadzam się z jury xd
adamo007 mężczyzna

10 kwietnia 2011 o 21:01
Zgłoś do moderacji
Ja Wam mówię że Genek wygra to. Ale ogólnie cienizna. Chyba nasz kraj nie jest gotowy na program takiego formatu. Niestety.
mortygirl kobieta, 43
MARS

10 kwietnia 2011 o 21:09
Zgłoś do moderacji
Konstelacje PINu to była masakra tekstowa
😛
Malcolm w repertuarze The Doors - ten facet ma w sobie drzemiącego scenicznego tygrysa
😃 ciary...............
Pan Szpak w Purple Rain dla mnie nieudana improwizja. W ogóle zaczynają mnie denerwować jego sceniczne maniery
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
10 kwietnia 2011 o 21:19
Zgłoś do moderacji
Nie pamietam nazwisk , ale dla mnie ten chlopak z dlugimi,kreconymi wlosami , ktory spiewal piosenke Prince'a -genialny!
Dziewczyna,ktora na eliminacjach spiewala show must go on wydala mi sie przecietna,teraz uwazam,ze jest dobra.
Zespol Dziewczyny?ta w bialej koszulce jest bardzo dobra.
Genek Loska i Bartek Kasprzykowski tez spoko, a reszta tak srednio.
I nie rozumiem dwoch rzeczy, dlaczego trzymali tak dlugo ta starsza Pania?wydaje sie sympatyczna,ale jej glos jest hm przecietny?dobry?MALO.
I druga rzecz , dlaczego Pana Mariusza nie przepuscili do 15?!? (genialny glos).
aa i ludzie co spiewaly dziewczyny,ktore zostaly polaczone w grupe 3 osobowa?
mortygirl kobieta, 43
MARS

10 kwietnia 2011 o 21:39
Zgłoś do moderacji
Owa 'starsza Pani' jest w finałowej 15
🙂 hmmmm
Nadal nie rozumiem fenomenu Norwega i Szpaka, skoro moim zdaniem lepsi odpadli
🙁
mortygirl kobieta, 43
MARS

10 kwietnia 2011 o 21:51
Zgłoś do moderacji
Szpak to ten, który Ci się podobał, wykonywał Purple Rain
🙂 z długimi piórami
🙂
bajano mężczyzna, 34
Zabrze

10 kwietnia 2011 o 21:52
Zgłoś do moderacji
Szpak ma osobowość i zasłużył, Ada b.ciekawa, Norweg nie wiem po co?! William spoko,dziewczyna od Bad Romance - beda z niej ludzie, z 3-4 osób mogą być gwiazdy ..