adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
11 kwietnia 2011 o 07:02
Zgłoś do moderacji
A dla mnie ten odcinek był najsłabszy. Dobrze Majce, taka pewna była że będzie miała tych solistów, a tu kiszka-zespoły. Męcz się. Nie rozumiem ich wyborów. Norweg? Aż mnie uszy zabolały jak on i ten koleś starszy "śpiewali" jeden z moich ulubionych utworów-Apologize. Jak można tak okaleczyć piosenkę?! Zamiast tego faceta dałbym naszego isingowicza. I słowa któregoś tam, chyba Kuby-oni nie szukają dobrze śpiewających, tylko takich nad którymi można popracować... No sorry. Więc rada-śpiewać świetnie-nie pchajcie się do programu.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
11 kwietnia 2011 o 07:22
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Więc rada-śpiewać świetnie-nie pchajcie się do programu.
Dlatego właśnie tam nie poszedłem.
😃
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
11 kwietnia 2011 o 14:33
Zgłoś do moderacji
Jak ja słuchałem Apologize w wykonaniu norwega i tego drugiego miałem ochotę przełączyć na inny kanał. W życiu nie słyszałem, żeby ktoś tak okaleczył ten utwór. I uważam że o dziwo najlepsze tej wiosny póki co jest Must Be The Music.
11 kwietnia 2011 o 16:39
Zgłoś do moderacji
mam pytanie do uczestników X FACTOR, czy w x factor dzwonili i informowali o dostaniu się dalej?
i czy z PRYWATNEGO numeru ?
😉
Radek Tarach
cezaryy3 mężczyzna, 31

Nagrań: 0, Postów: 6
14 kwietnia 2011 o 22:06
Zgłoś do moderacji
jak dalej moim faworytem jest Gienek Loska ;S
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
17 kwietnia 2011 o 21:34
Zgłoś do moderacji
Kto Wam sie dzis podobal?
Dla mnie Michal Szpak i Genek Loska sa najlepsi,tak czy inaczej.
Wg mnie to sa wlasnie artysci , reszta to co najwyzej wykonawcy.
Znowu nie rozumiem werdyktu jury w niektorych przypadkach, starsza Pani o dziwo nadal jest w programie.Z calym szacunkiem i sympatia do niej , ale to nie jest program dla niej.
Zespol Dziewczyny jest niezly , ale Ada Szulc moim zdaniem niczym sie nie wyroznia i gwiazdy to chyba z niej nie bedzie.
kruszynka20a kobieta, 37
Somewhere over the rainbow ;)

Nagrań: 78, Postów: 193
17 kwietnia 2011 o 22:13
Zgłoś do moderacji
Ja będę oglądać ten program tylko ze względu na Michała Szpaka i Gienka, no jeszcze Malcolm jest całiem ciekawy. Nie mogę darować,że wybrali Ade i Matsa zamiast Ani i Ady Styrcz,która moim zdaniem była najlepsza, choć wybór Roxanne nie był najlepszym wyborem i wykonaniem. Ale ona przynajmniej jest jakaś, że już nie wspomne o jej wspaniałym głosie, tak samo zresztą jak u Ani Kłys. Ta Ada,która została wybrana do programu, niby nieśmiała, smęcąca,z manierą,która mnie wkurza. w xfactorze chyba brytyjskim a może amerykańskim, nie wiem, była taka dziewczyna Diana Vickers http://www.youtube.com/watch?v=UC0OaxI4OnE która miała podobną manierę,która też może denerwować na dłuższą mete,ale oprócz tego ma fajną barwę i jest jakaś,a ta Ada tak nie bardzo jak dla mnie.. ale to moja osobista opinia..
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
17 kwietnia 2011 o 23:42
Zgłoś do moderacji
http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/chilitoy-voices,298265
A oto nasza Ada Szulc , a program niby dla amatorow , juz by sie nie osmieszali.