donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
25 kwietnia 2011 o 10:04
Zgłoś do moderacji
mój opis wrażeń z wczoraj;grupa Cześka; hm.. najlepszy był Gienek, dla niego szacun, William...to nie Jego wina , że źle zaśpiewał jak dla mnie , tylko tego co przygotowywał, pani Małgosia, już wczoraj powinna odpaść, denerwuje mnie, grupa Mai; oczywiście, że Avocado najsłabiej, tym Freedoom nie pokazała jaj jak to określił Kuba, Sweet Rebels świetnie zaśpiewały jak dla mnie , były zagrożone ,gdyż no prawie nikt o nich nie wie, rzadko co były na antenie, Dziewczyny super!.Grupa Kuby fatalnie przygotowana , tak Ada się niczym nie różni niż, Ala, Michał fenomenalnie , świetnie Gunsów zaśpiewał, o Matsie nie mówię , nie pasuje mu taki repertuar jak Billiego Joela.Mój faworyt do odpadnięcia w następną niedzielę: Pani Małgosia Stankiewicz
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
25 kwietnia 2011 o 12:41
Zgłoś do moderacji
Sweet Rebels zaśpiewały świetnie? Przecież one się nawet nie słyszały przez te słuchawki to raz. Dwa to było tak nudnie zaśpiewane, bez powera że nawet na festynie by miały ostatnie miejsce. Co do Pani Małgosi sądze że ona zajmie może 6,7 miejsce. O ile Mats nie pokaże czegoś fajnego.
adamo007 mężczyzna

25 kwietnia 2011 o 16:12
Zgłoś do moderacji
No co do tego to jest dość dyskusyjne. Ale w dogrywce lepiej zaśpiewali uważam. Przeczytałem na socjum że domagano się dzikich kart, ale reżyser stwierdził że nie mogą tego dać bo to za duże koszty i co ciekawe i co jest nie prawdą że w UK nie ma dzikich kart.
adamo007 mężczyzna

25 kwietnia 2011 o 19:13
Zgłoś do moderacji
Chyba przejarany. I sodówka już mu uderzyła. Simon by go zaraz zgasił za te cudowanie po występie. Ogólnie nasza edycja jest słaba. Przykro to mówić.
halamadrid mężczyzna, 36
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
25 kwietnia 2011 o 19:30
Zgłoś do moderacji
Ada Szulc jest o wiele lepsza. Skromna poza sceną, na scenie pełna życia. I tak ma być.
Nemo est casu bonus
25 kwietnia 2011 o 19:45
Zgłoś do moderacji
Mnie się też bardzo podoba Ada
😉,może nie jest jakąś wspaniałą wokalistką,ale daje się lubić
😛,bardzo lubię Williama,no wczoraj się nie popisał...ogólnie nieciekawy ten nasz xfactorowy poziom;P
halamadrid mężczyzna, 36
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
1 maja 2011 o 20:22
Zgłoś do moderacji
Malcolm wybrał zły repertuar, Mats nie wyciągnął gór.
Nemo est casu bonus