3 maja 2011 o 12:48
Zgłoś do moderacji
ahahahaaahaah,taaaak!Ta to była gwiazda........omg.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
3 maja 2011 o 13:07
Zgłoś do moderacji
Hahahah wracamy do starych dobrych rozmów. Hahah a tak się cieszyliśmy że TVN to dostał.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
8 maja 2011 o 21:25
Zgłoś do moderacji
Jak Szpaka mogę słuchać, tak nie mogę na niego patrzeć. Dziś to już było jego występowe apogeum
😛
W ogóle niektóre aranże jak dla mnie były nie do przesłuchania...Mats porażka!!!!! i dziś wg mnie powinien odpaść
<<''Break Me, Shake Me''>>
8 maja 2011 o 21:27
Zgłoś do moderacji
obstawiacie ze kto dzisiaj odpadnie? Ja albo sweet rebels albo malgosia albo mats
8 maja 2011 o 21:32
Zgłoś do moderacji
małgosia niestety przeszła
😕 już mogłaby sobie angielskie piosenki darować.. a z tej dwójki co teraz została niech mats odpadnie, ale w sumie to mi obojetne.
Edytowano 8 maja 2011 o 21:34.
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
8 maja 2011 o 21:50
Zgłoś do moderacji
Jej udzial w programie to jedno wielkie nieporozumienie moim zdaniem.
Kto wie kiedy sa powtorki?
P.S Moim zdaniem slusznie odpadl zespol Sweet Rebels
8 maja 2011 o 22:26
Zgłoś do moderacji
w sumiedobrze ze odpadły, bo na połowe nie mogłam nawet patrzeć, co do słuchania nie bedę się wypowiadać...
niedlugo bedą na necie na pewno, a oprócz tego chyba w niedizele za tydzień popołudniu jakos są powtórki ?
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
9 maja 2011 o 16:01
Zgłoś do moderacji
W tym programie chyba nie chodzi tylko o to , zeby ktos : "Jak na swoj wiek spiewal ladnie" ?
donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
9 maja 2011 o 18:23
Zgłoś do moderacji
myślałem , że odpadnie Mats, bo na początku myślałem,że Czesław się odegra na Kubie i wyeliminuje tego Norwega,ale muszę przyznać, on jako jedyny utrzymuje kulturę tego programu,wiem , że tu się rywalizuje ale tu walczy fair play;D
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
9 maja 2011 o 18:28
Zgłoś do moderacji
Owszem,ale nie chodzi też o to by krytykować każdego jak śpiewa nie taką angielszczyzną. Trzeba doceniać wysiłki tej kobiety, bo inny by to olał, a ona się stara i ja uważam że jej to wychodzi. A swoją drogą też myślałem że Mats odpadnie, ale jego pierwsza piosenka była słaba. ta dogrywka uratowała go.