pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
9 maja 2011 o 20:53
Zgłoś do moderacji
Ja nie twierdze, ze to zle , ze sie kobieta stara i nie twierdze tez,ze jej calkowicie nie wychodzi ,( chociaz po wykonaniu piosenki Whitney Houston powinna moim zdaniem wyleciec od razu,bez gadania).
Uwazam tylko , ze same starania i w miare ladne spiewanie to za malo, jak na taki program. Tu powinni byc najlepsi z najlepszych , wschodzace gwiazdy , a tam co to ma byc w ogole?
Z cala sympatia dla tej Pani,(bo nie raz pisalam , wydaje sie bardzo sympatyczna,wrazliwa osoba).. ale moim zdaniem takie osoby jak ona obnizaja poziom tego programu , a nie oszukujmy sie , jest dosc niski.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
10 maja 2011 o 11:07
Zgłoś do moderacji
Poziom naszego X Factor jest masakryczny,a nie niski. jak na taki program to jest istna masakra. Nie ma chyba gorszej edycji. Mam Talent ma większą oglądalność. O ile mówiłem że Majka jest tam nie potrzebna to teraz uważam że ona jeszcze jakoś każdego broni chyba że jest klapa. A Wojewódzki krytykuje wszystko i wszystkich poza swoimi.
donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
10 maja 2011 o 16:04
Zgłoś do moderacji
No bo tu nie chodzi o promowanie osób tylko o promowanie celebrytów;D
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
10 maja 2011 o 17:27
Zgłoś do moderacji
No to chyba tylko u nas bo za granicą również się stawia na wypromowanie uczestnika.
13 maja 2011 o 15:45
Zgłoś do moderacji
ale tu się musze zgodzić co do Kuby, bo też odnosze wrażenie że beszta za co tylko może i nawet jak nie ma do czego sie przyczepic to dalej beszta, zeby jego grupa byla jescze lepsza przez ten kontrast, i raz na jakis czas powie coś miłego. Nie to co Maja i Czesław którzy mimo wsyztsko probują też znajdywać pozytywy i nie gnoić tak innych grup..
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
15 maja 2011 o 21:28
Zgłoś do moderacji
Nie no image Szpaka dziś mnie powalił. I te ruchy OMG...aż boję się myśleć co On wymyśli dalej
🙂 Odniosłam wrażenie, iż czasem fałszował w tym Fever
<<''Break Me, Shake Me''>>
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
15 maja 2011 o 21:58
Zgłoś do moderacji
Jak wchodzil na schody to krecil tylkiem haha .Obcasy,makijaz,manicure,bizuteria to chyba za duzo jak na faceta , nawet na scenie.I te ruchy.
Matz dzis w dogrywce zaspiewal tragicznie.Dobrze,ze odpadl.
15 maja 2011 o 22:19
Zgłoś do moderacji
Ja dalej nie rozumiem dlaczego Pani Małgorzata jest dalej w programie. Jak by to większość osób w moim wieku stwierdziło " Moherowi obrońcy krzyża zaczynają się nudzić i wysyłąją Sms- y"
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
15 maja 2011 o 22:32
Zgłoś do moderacji
no Matts fałszował w piosence ostatniej szansy jak opętany:]
a Szpak to chyba by chciał być drugim Adamem Lambertem
😛 tylko mu nie wychodzi
<<''Break Me, Shake Me''>>