Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pesteczka97 pisze:
Ja dalej nie rozumiem dlaczego Pani Małgorzata jest dalej w programie. Jak by to większość osób w moim wieku stwierdziło " Moherowi obrońcy krzyża zaczynają się nudzić i wysyłąją Sms- y"
pesteczka97 pisze:
Ja dalej nie rozumiem dlaczego Pani Małgorzata jest dalej w programie. Jak by to większość osób w moim wieku stwierdziło " Moherowi obrońcy krzyża zaczynają się nudzić i wysyłąją Sms- y"
bajano pisze:
pesteczka97 pisze:Ja dalej nie rozumiem dlaczego Pani Małgorzata jest dalej w programie. Jak by to większość osób w moim wieku stwierdziło " Moherowi obrońcy krzyża zaczynają się nudzić i wysyłąją Sms- y"
w twoim wieku😃 dzieci i ryby głosu nie mają, słyszałaś coś o tym?
😃 Ludzie chcą emocji, a pani Małgosia ich dostarcza, tylko Czesław nie umie dobierać repertuaru do danego wokalu
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
kalin55 pisze:
pesteczka97 pisze:Ja dalej nie rozumiem dlaczego Pani Małgorzata jest dalej w programie. Jak by to większość osób w moim wieku stwierdziło " Moherowi obrońcy krzyża zaczynają się nudzić i wysyłąją Sms- y"
Ty też kiedyś będziesz moherowym beretem ... nawet szybciej niż ci się wydaje ... podejrzewam, że bedziesz wstrętną, starszą panią, której nikt ie będzie lubiał ... na taką się zapowiadasz ... życzę Ci tego skoro nie masz szacunku dla osób starszych
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej