ahgorgeous kobieta, 32
Zakopane

Nagrań: 123, Postów: 22
2 maja 2011 o 12:38
Zgłoś do moderacji
Szpak jest chyba najlepszy. Oczywiście to moja opinia.
"Nobody's Winning, Nobodys Loosing,
No Categories, We Are All Music!" <3
2 maja 2011 o 13:39
Zgłoś do moderacji
ogolnie poziom xfactora jest przerazajacy...przeciez bylo tyle dobrych osob na castingach...pani Małgosia-ja nie mogłem tego słuchać,porażka.Szpak-nie moge na niego patrzec.Malcolm-lubilem go,szkoda,ze odpadl.Mats- jakis taki bezbarwny jest + nie zgadzam się z jurorami,ze jest b.dobrym wokalista,bo niczym nie powala w tym swoim spiewaniu,na dodatek kaleczy te piosenki...Ada-ja uwielbiam i chyba jako jedyna potrafi czysciutko zaspiewac nie tracac przy tym przekazu,fajnie sie na nia patrzy i slucha,tylko mam nadzieje,ze jakby wygrala,to zrobilaby sie pewniejsza siebie i nie zniknela zbyt szybko z polskiej sceny..sweet cos tam porazka..Geniek moze fajnie spiewa,ale jest nudny i caly cxas prezentuje to samo..dziewczyny niezle
🙂,zobaczymy,co bedzie dalej
😉
donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
2 maja 2011 o 14:28
Zgłoś do moderacji
poziom tego programu jest parabeznadziejny nie nadaje się tam prawie nikt;tylko Gienek i Ada, może Szpak coś tam pokażą,ale inni?Malcolm,dobrze , że odpadł , Mats on odpadnie w następnym odcinku albo bd zagrożony.Sweet Rebels przeszły dalej , bo Kuba ma do nich słabość.O Pani Małgosi nie wspomnę.Żenada, oceniam ten program na 5/10, chyba tylko Gienek ratuje formułę tego programu.Basta.
halamadrid mężczyzna, 37
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
2 maja 2011 o 14:39
Zgłoś do moderacji
A ja się śmiałem z Bitwy na głosy...myślałem, że to będzie najgorszy program z tej trójki X-factor, MBTM i BNG. A x factor jest najgorszy i nie żałuję, że się nie dostałem.
Nemo est casu bonus
muchii kobieta, 33

Nagrań: 2, Postów: 10
2 maja 2011 o 14:55
Zgłoś do moderacji
Ja nawet nie próbowałam chciałam najpierw zobczć jak to bedzie w PL wyglądało i zawiodłam się niesamowicie....
muchii
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
2 maja 2011 o 15:40
Zgłoś do moderacji
No poziom X Factor jest masakrycznie niski. Ale dwójka szykuje bombę. Poczytacie o niej w wątku, który założyłem w "Inne Programy".
adamo007 mężczyzna

2 maja 2011 o 19:44
Zgłoś do moderacji
Jakby była ta dwójka to Gienek i to zdecydowanie. Szpak według mnie jest taki specyficzny, przez co dla niektórych zaczyna być JUŻ irytujący, a gdzie tam dalej. Jestem za Adą lub Gienkiem.
kott1 mężczyzna, 34

Nagrań: 15, Postów: 69
2 maja 2011 o 19:47
Zgłoś do moderacji
Tak, X Factor jest u nas na bardzo słabym poziomie, wiele występów na żywo jest fatalnych nie chce już mi się wymieniać nazwisk ale wielkiej kariery zwycięzca nie zrobi, w innych programach muzycznych rzeczywiście jest więcej utalentowanych osób, X Factor to rywalizacja jurorów , uczestnicy stanowią tło i to niestety niezbyt dobre tło...
adamo007 mężczyzna

2 maja 2011 o 20:08
Zgłoś do moderacji
Tak naprawdę na castingach było więcej ludzi. I chyba bardziej utalentowanych. Jak usłyszałem Kmee w tej instrumentalnej czy jakiejś tam wersji to czułem się jakbym słuchał oryginału.
adamo007 mężczyzna

3 maja 2011 o 09:21
Zgłoś do moderacji
Bo widać że albo to ustawione jest albo kij ich wie.Ale pokazali że nawet taki program potrafią schrzanić.
3 maja 2011 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Na pewno częściowo ustawione...dziewczyny ze sweet rebels w wawie na pre-castingu miały już nawet kręcony teledysk w windzie buhahah xDDD Adam(halamadrid) pamiętasz?Siedzieliśmy koło nich xD
donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
3 maja 2011 o 12:28
Zgłoś do moderacji
TVN poleca się do "spieprzania" programów TV