adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
17 maja 2011 o 13:19
Zgłoś do moderacji
No właśnie uspokójcie się. Prawda jest taka że można śmiało powiedzieć że im się nie udała pierwsza edycja. I ja bym się zastanowił porządnie nad kolejną. Bo jak na razie MT miało większą oglądalność.
donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
17 maja 2011 o 15:22
Zgłoś do moderacji
ja myślę, że najbardziej to wypaliła jak na razie "Bitwa na głosy" i "The Voice" też ma szanse, być jakimś w miarę ogarniętym programem...
a "X factor" jest nawet fajne, ale mam nadzieję, że z kolejnymi edycjami będzie coraz lepsze.
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
adamo007 mężczyzna

17 maja 2011 o 15:49
Zgłoś do moderacji
The X Factor jest fajny i ja nie mogę się doczekać amerykańskiej edycji. Tam to będzie show. A u nas? Dali jakieś jedne śmieszne schody u Szpaka. A w UK? Jak Aiden Grimshaw śpiewał Diamonds Are Forever stał na takim rusztowaniu no w ogóle tam się z emocjami to ogląda a u nas takie ciepłe kluchy
17 maja 2011 o 19:28
Zgłoś do moderacji
wiesz w sumie u nas się jeszcze uczą. fakt bo tak ogromnym prestiżowym show jakim jest "mam talent" powinni być obcykani. ale nie można im zarzucić złego dźwięku czy obrazu, bo to jest w miarę prawidłowe gdyby patrzeć od strony technicznej
🙂
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
17 maja 2011 o 20:08
Zgłoś do moderacji
W ogole dla mnie w Mam Talent byly osoby,ktore moim zdaniem potrafily przyciagnac uwage bardziej niz w X Factor,chociaz o wiele lepiej nie spiewaly,albo moze nawet tak samo.
Np Bednarek, Damian Skoczyk.Nie wiem jakies bardziej charalterystyczne osoby,chociaz w XFactor w sumie tez sa takie..hm.
adamo007 mężczyzna

18 maja 2011 o 17:21
Zgłoś do moderacji
Maleńczuk i Trzetrzelewska?? No dość dziwne. Alexandra jak najbardziej ale bidna się przerazi jak zobaczy poziom naszego X Factor.
donhuan mężczyzna, 87

Nagrań: 1, Postów: 1574
18 maja 2011 o 17:23
Zgłoś do moderacji
Maleńczuk? Trzetrzelewska?oni raczej nie występowali w X-Factorze, a wracając do rzeczy każdy próbuje znaleźć tylko złe strony tego programu , a są jakieś dobre??