mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
22 maja 2011 o 22:32
Zgłoś do moderacji
ale jesteśmy w PL nie w UK pragnę zauważyć
🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl kobieta, 43
MARS

22 maja 2011 o 22:37
Zgłoś do moderacji
ale bliźniaki Jedward dali nawet czadu na eurowizji
😛
mortygirl kobieta, 43
MARS

22 maja 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
rozwaliłeś mnie z tym festynem
😛 no cóż każdy śpiewa jak może i gdzie może
😃
😉
tomtoj mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 28
23 maja 2011 o 01:36
Zgłoś do moderacji
Obejrzałem dopiero teraz i mam wrażanie ogromnego niesmaku i niesprawiedliwości.
Dziewczynom należał się zdecydowanie awans. Wyszły dwie sprawy - pierwsza to to że Wojewódzki uratował du*ę Szulc. W przyszłym odcinku spotkałaby się z Dziewczynami i jestem przekonany, że Mozil wywaliłby Szulc. W obecnej chwili, kiedy w przyszłym tygodniu jury nie ma już możliwości wpływu na to kto odpadnie, to bez problemu wyleci Małgosia. Niestety prawda jest taka, że Szulc dzisiaj kaleczyła piosenki na wszystkie możliwe sposoby. Z Adele spuściła powietrze, kompletnie uleciał feeling i klimat tej piosenki. W polskiej przez cały utwór zgrzytałem zębami na te jej wszystkie paskudne samogłoski i "pieszczone" s . Ludzie, do finału trafi dziewczynka z kompletnym brakiem dykcji. Ona powinna godziny spędzać u logopedy, a nie na przygotowaniach do xfactor. To straszne, że zaszła tak daleko i pokazuje słaby poziom jurorki.
Druga sprawa jest taka, że Wojewódzki pokazuje że chyba rzeczywiście Sablewska mu nadepnęła na odcisk (nigdy nie wierze w pudelkowe donosy, ale pokazuje kompletną amatorszczyznę w tym programie).
Szkoda Dziewczyn, bo miałem wrażenie że one jako jedyne bawią się tym programem. Poza tym, jako jedyne razem z Gienkiem prezentowały jakość i profesjonalizm. Czepianie się angielskiego Gienka, gdy Szpak i Szulc kaleczą ten jezyk w stopniu nie mniejszym jak Małogsia to hipokryzja. Licze, że Gienek utrze nosa powiatowemu i mam nadzieje, że też Sablewska w jakiś sposób spuści powietrze z niego.
Bo to troche sk*rwysyństwo dzisiaj było.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
23 maja 2011 o 02:08
Zgłoś do moderacji
Wy w ogóle nie macie poczucia humoru...
🙁
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
23 maja 2011 o 07:00
Zgłoś do moderacji
Ja wczoraj po odcinku siedziałem z dosłownie otwartą gębą. A co do głosowania czytałem że to widzowie mieli głosować. I to było na amerykańskiej wikipedii, więc nie wiem... A co Ady to Mozil, który śpiewa po polsku tak że ja ostatnio musiałem się wsłuchiwać bo nie rozumiałem, to on się czepia jej. Powinien wygrać Gienek, bo Szpak za bardzo gwiazdorzył zaś wczoraj.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
23 maja 2011 o 15:42
Zgłoś do moderacji
A ja myślę że wygra Gienek. Ludzie bardziej są za Gienkiem mi się wydaje. A Szpak zaś cwaniakuje. Bo Kuźniar zapytał go o to mieszkanie co miał prezydent Jasła mu dać i ten odparł: "No mam nadzieje", ale takim tonem że musi je dostać. Irytuje mnie on.