mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
29 maja 2011 o 22:36
Zgłoś do moderacji
zaraz nam się tu alkoholowa libacja zamiast gadki o x-factor zrobi hahahah
<<''Break Me, Shake Me''>>
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
29 maja 2011 o 22:39
Zgłoś do moderacji
ja stawiam, ze ewentualnie mogą nam sie palce poplątać i będzie cięzko z trafianiem w klawiature... i mozna bedzie cos przeczytac na kształt.... "msle ze ejst to brdo cikwa intrprtecja teogo wolkalisty" awentualnie - "aśnaebauem"
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
30 maja 2011 o 07:00
Zgłoś do moderacji
A mnie Czesław wczoraj bardzo, ale to bardzo wkurzył (delikatnie mówiąc). Ku**a mentor zawsze powinien być za swoim podopiecznym, a nie go olać. No ludzie. Jak będzie taki skład w drugiej edycji to nawet nie oglądam bo aż mi żal. Szpak to wczoraj tak charczał że myślałem że wywale telewizor. I Majka była nie źle zła że nie dali jej powiedzieć żadnego słowa.
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
30 maja 2011 o 15:52
Zgłoś do moderacji
A ja uwazam,ze powinien byc sprawiedliwy i byl. Co z tego,ze Pani Malgosia byla w jego grupie,skoro Michal ogolnie ma lepsze warunki od niej?
Jak dla mnie zachowal sie bardzo dobrze,wybierajac go, a zrobienie Kubie na zlosc byloby moim zdaniem dziecinne.
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 17:13
Zgłoś do moderacji
Ale skoro jest mentorem JEJ to powinien być za nią, powinien być lojalny, a nie się wypiąć. To Majka powinna zdecydować, bo tu nie chodziło o robienie Kubie na złość, tylko o to że ją pakował w ciężkie angielskie piosenki,a się na końcu wypiął na nią. W ogóle ten program u nas jest coś nie halo.
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 18:09
Zgłoś do moderacji
Każdy ma swoje zdanie. Ja to tak odebrałem. Ale prawda-Gienek wygra! Tu chodzi o to że Maja też miała głos i Mozil zachował się nie fair. Sądze że Tobie byłoby przykro jakby tak postąpił. Mi np by było.
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 18:15
Zgłoś do moderacji
No i myślałem że walnę Wojewódzkiego jak stwierdził ze Szpak ma za sobą młodzież, a Gienek nie. Gówno prawda za przeproszeniem, bo ja na Szpaka patrzeć nie mogę, a np Lamberta uwielbiam. Jestem za sprawiedliwością, ale powtarzam mentor powinien być zawsze za swoim. A Pani Małgosia śpiewała polskie w dogrywce,a tak to dwie poza. Sama wybrała Whitney? No wątpie
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 18:19
Zgłoś do moderacji
Chodzi o podobne stylizacje. Do Lamberta mu daleko i prawda taka że nikt nigdy nie pobije Lamberta.
aannddrreeww mężczyzna, 33
Stargard Szczeciński / Poznań

Nagrań: 198, Postów: 741
30 maja 2011 o 18:28
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Chodzi o podobne stylizacje. Do Lamberta mu daleko i prawda taka że nikt nigdy nie pobije Lamberta.
Jeden "dres" i Lambert byłby pobity

hehehe
Co do wybory piosenek Pani Małgosi ... wydaje mi się, że nie było zbyt wielkiego ... Zapewne w ramach programu było zastrzeżenie, że uczestnicy większość piosenek muszą śpiewać po angielsku ... Tak było np. w Idolu również ... w pierwszej edycji ... (to zastrzeżenie jest zawarte w umowie przy wykupie programu ... ) Tak kiedyś słyszałem

Co do wyboru Czesława ... ja tam nie mam zastrzeżeń ... Też chciał zaskoczyć publikę ... a Pani Małgosia ... wiedziała, że i tak już odpadnie

Tzn. miałaby szanse, gdyby w dogrywce stanęła z Adą ... hehe bo Majka była na nią cięta

hahaha Tak czy siak myślę, że Pani Małgosia przeżyła wspaniałą, niezapomnianą przygodę

Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)