mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
29 maja 2011 o 22:36
Zgłoś do moderacji
zaraz nam się tu alkoholowa libacja zamiast gadki o x-factor zrobi hahahah
<<''Break Me, Shake Me''>>
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
29 maja 2011 o 22:39
Zgłoś do moderacji
ja stawiam, ze ewentualnie mogą nam sie palce poplątać i będzie cięzko z trafianiem w klawiature... i mozna bedzie cos przeczytac na kształt.... "msle ze ejst to brdo cikwa intrprtecja teogo wolkalisty" awentualnie - "aśnaebauem"
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
30 maja 2011 o 07:00
Zgłoś do moderacji
A mnie Czesław wczoraj bardzo, ale to bardzo wkurzył (delikatnie mówiąc). Ku**a mentor zawsze powinien być za swoim podopiecznym, a nie go olać. No ludzie. Jak będzie taki skład w drugiej edycji to nawet nie oglądam bo aż mi żal. Szpak to wczoraj tak charczał że myślałem że wywale telewizor. I Majka była nie źle zła że nie dali jej powiedzieć żadnego słowa.
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
30 maja 2011 o 15:52
Zgłoś do moderacji
A ja uwazam,ze powinien byc sprawiedliwy i byl. Co z tego,ze Pani Malgosia byla w jego grupie,skoro Michal ogolnie ma lepsze warunki od niej?
Jak dla mnie zachowal sie bardzo dobrze,wybierajac go, a zrobienie Kubie na zlosc byloby moim zdaniem dziecinne.
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 17:13
Zgłoś do moderacji
Ale skoro jest mentorem JEJ to powinien być za nią, powinien być lojalny, a nie się wypiąć. To Majka powinna zdecydować, bo tu nie chodziło o robienie Kubie na złość, tylko o to że ją pakował w ciężkie angielskie piosenki,a się na końcu wypiął na nią. W ogóle ten program u nas jest coś nie halo.
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 18:09
Zgłoś do moderacji
Każdy ma swoje zdanie. Ja to tak odebrałem. Ale prawda-Gienek wygra! Tu chodzi o to że Maja też miała głos i Mozil zachował się nie fair. Sądze że Tobie byłoby przykro jakby tak postąpił. Mi np by było.
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 18:15
Zgłoś do moderacji
No i myślałem że walnę Wojewódzkiego jak stwierdził ze Szpak ma za sobą młodzież, a Gienek nie. Gówno prawda za przeproszeniem, bo ja na Szpaka patrzeć nie mogę, a np Lamberta uwielbiam. Jestem za sprawiedliwością, ale powtarzam mentor powinien być zawsze za swoim. A Pani Małgosia śpiewała polskie w dogrywce,a tak to dwie poza. Sama wybrała Whitney? No wątpie
adamo007 mężczyzna

30 maja 2011 o 18:19
Zgłoś do moderacji
Chodzi o podobne stylizacje. Do Lamberta mu daleko i prawda taka że nikt nigdy nie pobije Lamberta.
aannddrreeww mężczyzna, 33
Stargard Szczeciński / Poznań

Nagrań: 198, Postów: 741
30 maja 2011 o 18:28
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Chodzi o podobne stylizacje. Do Lamberta mu daleko i prawda taka że nikt nigdy nie pobije Lamberta.
Jeden "dres" i Lambert byłby pobity
😉 hehehe
Co do wybory piosenek Pani Małgosi ... wydaje mi się, że nie było zbyt wielkiego ... Zapewne w ramach programu było zastrzeżenie, że uczestnicy większość piosenek muszą śpiewać po angielsku ... Tak było np. w Idolu również ... w pierwszej edycji ... (to zastrzeżenie jest zawarte w umowie przy wykupie programu ... ) Tak kiedyś słyszałem
😉 Co do wyboru Czesława ... ja tam nie mam zastrzeżeń ... Też chciał zaskoczyć publikę ... a Pani Małgosia ... wiedziała, że i tak już odpadnie
😉 Tzn. miałaby szanse, gdyby w dogrywce stanęła z Adą ... hehe bo Majka była na nią cięta
😉 hahaha Tak czy siak myślę, że Pani Małgosia przeżyła wspaniałą, niezapomnianą przygodę
😆
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)